Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MIRKA wątek zamknięty przestrzegam przed kupnem auta uzywanego z gwarancja w tej firmie,gwarancja...
~DAREK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 czerwca 2016

Omijać z daleka wątek zamknięty Nigdy w życiu nie byłem tak chamsko potraktowany i to wielokrotnie jak w tym...
~Tomek
5

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

POSZKODOWANI przez Citroen Auto-Postek ! wątek zamknięty W dniu 21.04.2016r Citroen Polska rozwiązał współpracę z panem Postkiem....
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

Wymarzony samochód pod choinkę wątek zamknięty Dziękuję za szybkie i sprawne załatwienie wszystkich formalności łącznie z...
~Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 stycznia 2016

Zielona Xsara wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, fachowe doradztwo. Naprawde zostałem mile zaskoczony...
~Grzegorz
-

dodano: 14 grudnia 2015

Profesjonalnie i rzeczowo wątek zamknięty Czytając wcześniejsze wpisy zastanawiam się skąd takie wnioski są wysnuwane?...
~Anka
-

dodano: 11 grudnia 2015

c5 III wątek zamknięty Serwisuje swoją C5 od samego początku w tym serwisie . Nigdy nie miałem...
~Rafał
-

dodano: 30 listopada 2015

Przeglad Citroen C4 wątek zamknięty To była moja pierwsza wizyta w tym serwisie, poprzednio jezdzilem zawsze do...
~Krzysztof
-

dodano: 26 listopada 2015

Przegląd wątek zamknięty Serwis godny polecenia. Pomimo spoznienia zostałam przyjęta przez doradcę z...
~Kasia
-

dodano: 25 listopada 2015

serwis Postek Gdańsk wątek zamknięty W tej stacji wymiana żarówek tablicy rej. to standard :(. Co wizyta to...
~posiadacz citroena
-

dodano: 17 listopada 2015

Obsluga c4picasso po 60.000km z wymiana plynu hamulcogo wątek zamknięty Obsługa mojego c4 picasso przebiegła planowo, bez niespodzianek , cena...
~KIEROWCA C4 PICASSO
-

dodano: 27 października 2015

REWELACJA.... wątek zamknięty Nie wiem skąd wzięły się te negatywne opinie o tym salonie... Chyba ludziom...
~krzysztof57
2

dodano: 25 lutego 2014

nigdy więcej!!!!! wątek zamknięty Niestety ten salon nie dba o klientów a o swoj portfel. Na samochód który był...
~Gall Anonim
4

dodano: 28 listopada 2014

Szef to tragedia...... wątek zamknięty Szef tego całego burdelu ma generalnie wszystko w dupie. Spóźniają sie z...
~Niezadowolona klientka
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 lutego 2015

(...) wątek zamknięty Zamówiłem w tym salonie auto - Citroen Berlingo, zostałem zapewniony przez...
~Gośc
1

dodano: 26 marca 2013

kupno samochodu wątek zamknięty a czy jest ktoś z forumowiczów kto kupował samochód u auto postek? jak tak to...
~AM
-

dodano: 20 sierpnia 2014

zakup samochodu wątek zamknięty kupiłem samochód używany na gwarancji i sprawdzony DEKRA już na samym...
~M.O.
-

dodano: 23 lipca 2014

citroen postek wątek zamknięty Przyjęto ode mnie autko rano, mieli do mnie zadzwonić i poinformować o której...
~Bardzo zawiedziona
-

dodano: 9 maja 2014

Kupiłem C4. wątek zamknięty Auto w kredycie 50/50, w chwili podpisania umowy zwiększyła się marża za...
~klient
-

dodano: 24 kwietnia 2014

~mimikaszu
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry