Ona & On

Fryzjerzy

Gdynia, Chylońska 44

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patryk - ocena Najlepsze strzyżenie w Trójmieście
~Patryk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 grudnia 2023

Marcin - ocena Dziękuję za wspaniałą metamorfozę! Nie miałem pomysłu na nową fryzurę, ale na...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 listopada 2023

Joanna - ocena Super ,koloryzacja i ciecie. Polecam serdecznie
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Basia - opinia wątek zamknięty Ceny kosmos a usługi jak na taki salon słabe
~Basia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 2 września 2022

były stały klient - opinia wątek zamknięty Usługi fryzjerskie wykonywane na najwyższym poziomie przez sympatyczne...
~były stały klient
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 listopada 2021

Klienta - opinia wątek zamknięty Fryzjerki godne polecenia, ale niestety na paznokcie nie polecam absolutnie....
~Klienta
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 grudnia 2019

Drajwer wątek zamknięty Salon super przemiła obsługa klienta strzyżenie chyba nie ma lepszego salonu...
~Pomoc drogowa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2019

Drogo i dobrze wątek zamknięty Jak w tytule. Drogo... no ale dobrze. Jako facet oczekuję strzyżenia za 15...
~Tomo
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2018

Niezadowolona wątek zamknięty Mam puszace sie i geste wlosy. Poprosilam Panią Anię o wycieniowanie a takze...
~Zła i zawiedziona
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 września 2017

Polecam bogatym i niewymagającym wątek zamknięty Fryzurka ładnie przycięta, wykończona. Zero kreatywności (trzeba mieć swój...
~Damian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

Polecam!!! wątek zamknięty Bardzo profesjonalny salon,gorąco polecam
~Mimi
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 września 2015

Salon fryzjerski wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, uwaga skierowana na klienta, rozumienie potrzeb...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

NAJLEPSZY SALON FRYZJERSKI wątek zamknięty Zacznę od tego, że nie ufam fryzjerom. Moje doświadczenia z fryzjerami...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2015

Bardzo zadowolona klientka wątek zamknięty Bardzo wszystkim paniom polecam ten salon.Od wielu lat korzystam z ich uslug...
~KATARZYNA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2015

Iza - opinia wątek zamknięty Czesałam się do ślubu u pani Izy i byłam bardzo zadowolona :) Co więcej...
~Iza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2015

kosmetyczka wątek zamknięty Przyszlam do profesjonalnej kosmetyczki zrobic paznokcie zdjelam akryl i...
~klientka
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 września 2012

PROFESJONALNOŚĆ PANI DOROTY 10/10 wątek zamknięty Po długiej przerwie "wróciłam" do salonu. Niestety "mojej fryzjerki" już nie...
~iGGy
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 października 2013

Marta - opinia wątek zamknięty W końcu znalazłam salon fryzjerski, z którego zawsze wychodzę zadowolona i...
~Marta
-

dodano: 13 sierpnia 2013

Tanio a dobrze wątek zamknięty zawsze chodzę do nich, nie mam daleko. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem, mimo...
~maturzysta
-

dodano: 23 maja 2013

JESTEM W SZOKU!!! wątek zamknięty Gorąco polecam panią Sylwie! Jest rewelacyjna! Miałam masakrę na głowie w...
~Amanda z Islandi :)
-

dodano: 3 kwietnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45

40

wątków

do góry