Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
AK - ocena Rejestratorka z onkologii w sopmed to kobieta niemiła, chlidna, nie pomocna,...
~AK
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 września 2023

Anna P. - ocena Jestem pacjentką onkologii UCK , świeżo po operacji. Jestem pod ogromnym...
~Anna P.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 września 2023

Paweł Pilarski - opinia wątek zamknięty Wysoka kompetencja personelu tak w zakresie medycznym jaki psychologicznym.
~Paweł Pilarski
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 30 marca 2023

pacjentka z Rumi - opinia wątek zamknięty Profesor Kruszewski operował mnie ,cudowny ,empatyczny człowiek.Wspaniały...
~pacjentka z Rumi
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 marca 2020

Człowiek z powołaniem lekarskim i wielkim sercem. wątek zamknięty Pan doktor w przypadku mojej choroby nowotworowej podjął wszystkie celne...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 lipca 2018

Bardzo dobry lekarz wątek zamknięty Polecam wszystkim. Lekarz bardzo dbający o pacjenta.
~Viola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2018

Najlepszy lekarz ! wątek zamknięty Doktor Paweł Pikiel to najlepszy specjalista jakiego spotkałam w życiu....
~Karolina Cz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2017

odradzam wątek zamknięty odradam usługi Pana doktora. brak szacunku do pacjenta !!!!!!
~misia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2017

Primum non nocere wątek zamknięty Byli pacjenci ostrzegali przed wizytą u tego nieuka/sadysty i mieli rację....
~Edward Ludwiczak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lipca 2017

Dziękuję wątek zamknięty Wszystkim lekarzom i pielęgniarką oraz Panu Grzegorzowi za zaangażowanie,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

Doskonały specjalista, wspaniały człowiek! wątek zamknięty Wspaniały lekarz. W 100% zaangażowany w leczenie pacjentów. Pełen empatii i...
~Sabina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 listopada 2016

Najlepszy onkolog wątek zamknięty Pan Doktor Pikiel przeprowadził u mnie operację raka tarczycy. Caly proces...
~Kołsut A.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2016

gorąco polecam wątek zamknięty Polecam Pana Doktora, profesjonalne podejście do pacjenta, potrafi dokładnie...
~ada
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 stycznia 2016

Poradnia-Onkologiczna SOP MED doskonała wątek zamknięty Wszyscy Pracownicy Poradni Onkologicznej z Oddziałem Chemioterapii Dziennej...
~Irena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 grudnia 2015

Świetny lekarz i fachowiec w swoim zawodzie wątek zamknięty Chodzę do Lekarza Łąckiego od kilku lat. Po wcześniejszych przejściach z...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

Polecam z czystym sumieniem !!! wątek zamknięty Najlepszy lekarz Onkolog w Gdyni u ktorego byłem w życiu. Profesjonalizm w...
~Agnieszka B
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 września 2015

Lekarz godny polecenia wątek zamknięty Wspanialy lekarz godny polecenia.Bardzo pomocny w załatwianiu dodatkowych...
~magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 września 2015

praca zespołu onkologów w szpitalu wątek zamknięty Przez rok walczyłam z chorobą nowotworową i dzięki pracy chemioterapeutów,...
~pacjentka po raku
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 czerwca 2015

polecam wątek zamknięty gabinet w pięknym miejscu, lekarz bardzo sympatyczny z odpowiednim podejściem.
~pacjent
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 grudnia 2014

szpital im.PCK w Gdyni,onkolodzy i chirurdzy wątek zamknięty Jestem pacjentką poradni onkologicznej od 2007 roku.Przeszłam wszystkie z...
~Hanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry