Widok

Opalanie w stringach nad morzem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam takie pytanko,i co o tym sadzicie,znajomy chce poznac opinie na temat opalania sie w kapielowkach typu stringi nad polskim morzem.czy to wypada i czy widzialescie juz kogos,troche on sie krepuje,jest z glebi Polski i rzadko jest nad morzem.chce sie tylko opalac i nie jest gejem.
dodam od siebie ze jest dobrze zbudowanym i zadbanym mezczyzna,zadna chudzina z niego.
Mnie osobiscie by to nie przeszkadzalo,ale chce poznac wasze opinie,nie chce wyjsc na glupka,w koncu polacy troche dzicy sa.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie wyobrażam sobie faceta w stringach...niio chyba ze na wieczorze panieńskim ::)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak bym była facetem to bym się nie odważyła ...
wg mnie stringi są dla kobiet tylko i wyłącznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Facet i stringi? A co mu da że opali kawałek ciała więcej? Jak dla mnie to facet najlepiej prezentuje się na plaży tylko w spodenkach kąpielowych.

Ale kto jak woli, jak lubi stringi to niech się opala nie przejmując się innymi :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
słuchaj, a może niech opala sie wgl. bez majtek? jak jest fajnie zbudowany, co? to dopiero by było:)))
czy wtedy też budził by obrzydzenie u Was laski? :ppp
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
acha, i zeby było jasne nie mam 100 lat, nie zdewociałam (wręcz odwrotnie!) i nie zaliczam sie do dzikusów...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie to samo jemu mowilam,
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bleee,
ja 5 lat temu widziałam takiego pana w stringach na plazy. wtedy mnie zemdliło, a teraz na samą myśl mnie wzdryga. a pan, też niczego sobie był...
dla mnie stringi są wstrętne, i wcale nie seksowne.
a u faceta to już szczególnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to ja zaliczam się do dzikusów ;-)
Wg mnie stringi przeznaczone są dla kobiet, na samą myśl o facecie w stringach robi mi się niedobrze..no niestety ale myślę, że większość osób tak myśli..

Niech założy jeszcze stanik od stroju, tak do kompletu ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
myslę,że powinien się przygotować na ogólne zainteresowanie i głupie usmieszki...czy jest gejem czy nie to nie ma znaczenia...i tak pewnie tak bedzie postrzegany...

o ile laski sie tak opalają, to faceci jednak są rzadkościa
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry