Widok

Opel Agila

Opel Agila należy do segmentu aut zwanych mikrovanami, które w ciągu ostatnich kilku lat notują w Europie ogromny przyrost popularności. Reagując na zmieniający się rynek motoryzacyjny, autko powstało bardzo szybko - jego opracowanie zajęło konstruktorom Opla zaledwie 2 lata. Niewątpliwą zasługą tego była współpraca z Suzuki - Opel przejął doświadczenia sprawdzonego już pomysłu - Wagona R+. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK

Fajna jecz za droga, taka miła żaba.

juz na 5 osob

Nowe modele Agili sa rejestrowane na 5 osob i zmianiono uklad siedzen . Zamiast rozkladania 50x50 jest w proporcji 30x70. Duzo miejsca (wbrew pozorom) na bagaz, bo samochod jest wysoki. Dobrze wyposazony ale dosyc drogi. Tegoroczne upusty powinny spowodowac wzrost sprzedazy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opel Agila

Polecam - mimo iż posiadam inne dwa samochody często korzystam z auta żony. Naprawdę fajna zabawka, jednak dość droga jak na swoją klasę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

DROGA!!! JEST SZEROKA!!! CENA NIE!!!

Najbardziej wyczesane autko pod sloncen. Calkowity centralny wypas. Po prostu odjechane na maksa i do tego zwinne po calosci. Niemiecka firma tuning'owa STEINMETZ podciagnela jej zgrabny silniczek z 75 KM do 115 KM. NIc ujac tylko dodawc kolejne atuty tego spox czadowego w kosmos samochodu bez dwoch zdan...
Na razie.

Dala kobiet na zakupy

Autko ok ale dlamkobiety na zakupy a nie dla faceta z ciężką nogą
Silnik nie wytrzyma zbyt długo
Moj po roku już ledwie zipie
A zrobić coś przynim to kłopot bo jest sklejany :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Rewelwcja

Jeżdże agilą od kwietnia. wcześniej jeździłam lanosem ,scenikiem, nissanem sereną(van) więc mam jakiś pogląd i powiem tylko jedno REWELACJA pod każdym względem .Wbrew pozorom bardzo wygodna zwinna a przedewszystkim bardzo ekonomiczna! polecam wszystkim zainteresowanym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

opinia

Fajny samochód mam go 3 lata obecnie wstawiłem gaz i jestem zadowolony
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanie do tomka

Tomek jaki założyłes gaz i za ile bo mi w salonie chzieli założyć do Agili z 2000r za 5.000.- i zrezygnowałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

idealne autko

dobre dla każdego pod warunkiem że jest to silnik 1,2 choć moja 1,0 mile mnie zaskoczyła jadąc do Chorwacji.

AGILA OK!!!

POSIADAM AGILE 3 LATA JESTEM ZALOZYLEM GAZ I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chciałbym kupic zderzak do Agili

jesli ktos z panstwa miałby zderzak do Opla Agili 1.2 2000r prosze o kontakt na e-mail fadi-al-khamis@wp.pl

Opela Agila

Jezdże Agilą na przemian z żoną od 2002r. Autko sprawuje się bardzo dobrze. Dynamiczne, zwrotne, bezpieczne i przyzwoicie pali PB 95.
Jak na razie bez mankamentów. Polecam naparwde warto.

Opel Agila

Autko jest fajne szczególnie dla kobiety, ale moj maz tez lubi nia jezdzic. Mam jednak pewien problem od 2 miesiecy samochod pali jak oszalaly i nie wiem co sie dzieje. Jezeli ktos z Panstwa mial podobny problem i odkryl jego przyczyne prosze o kontakt akaliszan@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

brzydal

nie rozumiem jak ktoś może kupić tak brzydkie auto ono jest nie dorobione. to jakaś oszpecona wersja pandy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

diesel

jestem ciekawy czy do Agili benzynowej można zamontować silnik 1.3 diesla i po drugie czy taki silnik jaki oferuje producent w nowych wersjach Agili można kupić

Kontra Brzydalowi!!!

Te Brzydal nie utożsamiaj Agili z sobą, bo ją obrażasz!!!
To jest super autko pod każdym względem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

panda a agila?

tak sie skłąda ze mam i nowa pande i ojciec ma nowa agile (3 lata ale kupiona od nowości) porównywac wogule nie ma co, na rzecz agii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co?

Mam Agilę 1.2 2000r. od roku idealny stan co można powiedzieć mała zwrotna, ale nie dajcie się zwieść pozorom to nie panda czy matiz jest dużo większe i przestronniejsze, a to wszystko dzięki wysokości masa własna 955kg silnik1.2 o mocy 75KM całkiem dobrze radzi sobie z tym autem v max wg. producenta 155km/h i 13,5s do 100km/h to całkiem sporo agila ostro rwie do przodu pozatem dobre wyposażenie za przeciętną cenę jedyny mankament to pudełkowaty wygląd przez większą wysokość niż szerokość, ale takie widocznie musi być jest bezpieczny i ma bezpieczne właściwości jezdne dzięki ulepszonemu dosyć twardemu zawieszeniu inaczej niż w bliźniaczym Suzuki Wagon R+ wygląd agili nadrabia nowoczesna stylistyka duże reflektory w kształcie trapezu a zwłaszcza wersja ze zderzakami i lusterkami w kolorze nadwozia i oczywiście alufelgami do tego jeszcze mało pali średnio 6,6l, 8l w mieście, 5,6l na trasie, aprzy oszczędnej jeździe nawet trochę ponad 4 No tyle czyli krótko zwięźle i na temat :]

CHURON

MAM AUTKO OD PIĘCIU LAT. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. POLECAM.NAPRAWDE WARTO JE MIEĆ