Widok

Open House Gdynia 2026

Open House Gdynia 2026 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Open House Gdynia 2026, 29 maja 2026 - 31 maja 2026 godz. 17:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszane uczucia

Pomysł świetny ! Ciesze sie, ze mogłem zobaczyć miejsca niedostępne na codzień oraz poznać lepiej historię Gdyni. Wielka zasługa Pana Arka, który serwował historie spod lady przy każdym spotkaniu.
Niestety 2 razy nie mogłem wejść do obiektów ( budynek zarządu portu + 1 mieszkanie). Powód - za duża grupa. Zastanawiam się co było celem inicjatywy jeśli nie zainteresowanie ( zdawałoby się ) największej liczby osób. Średnio reaguje na słowa : grupa miała być 10-cio osobowa , proszę spróbować za rok. Doceniam bardzo inicjatywę , w szczególności uprzejmość właścicieli mieszkań ale chciałbym by ktoś uszanował również mój czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy - URC 2026 (8 odpowiedzi)

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy (Ukraine Recovery Conference - URC 2026) odbędzie się w...

XI Pomorski Zlot Kolekcjonerów Biletów (3 odpowiedzi)

Zbierasz bilety komunikacji miejskiej lub kolejowe? A może dopiero zaczynasz interesować się tym...

STING 3.0 Tour (19 odpowiedzi)

Sting, 17-krotny laureat nagrody Grammy, wystąpi 24 czerwca w Operze Leśnej w Sopocie w ramach...

do góry