Widok

Open House Gdynia 2026

Open House Gdynia 2026 Temat dostępny też na forum:
W 2026 roku spotykamy się w wyjątkowym momencie. Gdynia świętuje swoje stulecie, a my zapraszamy Was na 11. edycję pod hasłem "OH GDYNIA 2026. FENOMENALNA!". Zapraszamy na wspólne odkrywanie fenomenu miasta, które nie przestaje się zmieniać i zaskakiwać. Twórzmy razem legendy, dopowiadajmy nasze historie!W tym roku odwiedzimy całą Gdynię! Nie tylko Śródmieście i dobrze znane adresy. Zajrzymy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszane uczucia

Pomysł świetny ! Ciesze sie, ze mogłem zobaczyć miejsca niedostępne na codzień oraz poznać lepiej historię Gdyni. Wielka zasługa Pana Arka, który serwował historie spod lady przy każdym spotkaniu.
Niestety 2 razy nie mogłem wejść do obiektów ( budynek zarządu portu + 1 mieszkanie). Powód - za duża grupa. Zastanawiam się co było celem inicjatywy jeśli nie zainteresowanie ( zdawałoby się ) największej liczby osób. Średnio reaguje na słowa : grupa miała być 10-cio osobowa , proszę spróbować za rok. Doceniam bardzo inicjatywę , w szczególności uprzejmość właścicieli mieszkań ale chciałbym by ktoś uszanował również mój czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Skok z Molo w Sopocie (7 odpowiedzi)

Skok z Molo w Sopocie bez mandatu i narażania się na niebezpieczeństwo? To możliwe zaledwie raz w...

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy (6 odpowiedzi)

UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (4 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

do góry