Widok

Open finance, Expander

Witam,
mozecie mi polecic jakiegos sprawdzonego doradce z tych dwoch firm?
Najlepiej w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę polecić z Gdyni:)
Pani Aleksandra (nazwiska w tej chwili nie pamiętam) - Open Finance na ul. Świętojańskiej
Tak z zasady to nie polecam, żeby nie być stronniczym.
Ale mi doradza p. Aleksandra Dworakowska z Gdyni właśnie ze Świętojańskiej.
Doradzała przy kredycie mieszkaniowym, funduszach i lokatach.
I żebym się jej słuchał, to bym wyszedł dużo lepiej niż wyszedłem przekombinowując sam z funduszami ;)
No właśnie - pani Aleksandra Dworakowska:)
dzieki za podpowiedzi :-)
moze ktos jeszcze moglby polecic kogos z Gdanska?
Polecam panią Agnieszkę Elert z Gdańska. Nie pracuje co prawda w żadnym expanderze, ale przedstawiła nam bardzo profesjonalnie kilka ofert i pomogła wybrać najlepszą. Zajęła się wszystkim od zebrania papierów od dewelopera (nie musieliśmy jezdzić) po umówienie nas na podpisanie umowy. Jej nr tel: 790 386 190.
P. Agnieszka Rybicka Open finance w gdańsku ul. Rajska kolo madisona
Macku, Bulinkooooo -
a jak wyglada pierwsze spotkanie? czy jest zobowiazujace? czy najpierw posredniczka szuka ofert i razem sie wybierac najodpowiedniejsza?
slyszalam, ze od razu trzeba podpisywac umowe przedwstepna, zeby posrednik zaczal w ogole "dzialac", a ja chcialabym sprawdzic najpierw zdolnosc kredytowa, a pozniej szukac nieruchomosci...
Nie podpisywałam żadnego zobowiazania. Najpierw Pani Agnieszka wypytała się jakie mamy potrzeby jakie zarobki itp. Nie płaci się i niejest to tak, że jak pojdziesz to musisz sie zdecydować na kredyt.
Pozdrawiam
dziekuje za odpowiedz :-)
pozdrawiam

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (45 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Dom drewniany (17 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

dobry i tani projekt domu (20 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

do góry