Widok
cześć kieruje mnie dr Kloc , nigdy przed tem u niego nie byłam . Jestem pewna ,że operacja jest konieczna (jedną już miałam ).Operacjea była w Elblągu, ja nie chciałam w AM i nie ukrywam ,że teraz też nie chce tam. Ta kolejka mnie przeraża,a niby na PILNIE. Nic nie rozumie od 2 lat jestem na lekach inaczej nie wstaje.
Nie wiem do kogo się zgłosić?
Nie wiem do kogo się zgłosić?
Witam znam dr kloca też u niego byłam ,tak w kolejowym tyle sie czeka na operacje taka jest prawda ,co do A.M to nie rozumiem dlaczego nie tam ? Jest tam świetny lekarz nerochirurg i zarazem nerolog Piotr Bęłdziński to on mnie za każdym razem operowal teraz jestem po4 operacji (stabilizacja ledzwiowa tlif) .I od nowa mnie zaczyna bolec wiem ze to jest naj gorszy odcinek bo różnie póżniej bywa dla pocieszenia napisze ci ze dwa razy juz miałam nie dowład a teraz biegam i poruszam sie normalnie ,wrazie czego pisz jak masz jakieś pytania
Gdynia, al. Piłsudskiego 30, tel. 58 6614154 tu przyjmuje prywatnie w środy,tagrze w A.M Poradnia neurochirurgiczna: 58 349 23 53 przyjmuje w środy tak okoł 9 naj lepiej dzwonic tylko nie wiem czy nie trzeba nowego skierowania do neurochirurga ale prosze sie zapytac wrazie czego prosze pisac .A ta pierwsza operacja czego do tyczyła ? podaje swój adres malliowy balbina434@wp.pl