Widok

Operacja nosa

Czy ktoś może polecić lekarza plastyka
Do operacji nosa z trojmiasta ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie mam pojęcia, nigdy się tym specjalnie nie interesowałam. A po co ci to?

niestety w trojmiescie brzydko operuja nosy ja robilam u grobelnej i szukam innego kto poprawi mi tak spartaczony karykaturalny nos.kondej droga -poprostu cene z kosmosu podala,jankau tez do d*py.nic tylko skupin lub warszawa,szczecin tu partacza szkoda pieniedzy i urody

Pewnie po to by powiększyć sobie piersi ;)

Ja w Warszawie w klinice Osucha operowałam ale tylko czubek nosa, czasem wystarczy a bardzo ładny efekt po operacji. I nie taka inwazyjna, bo bez ingerencji w kość, chrząstki lepiej i szybciej sie goją,

A może niechirurgiczna korekta nosa kwasem hialuronowym? Moja kuzynka robiła sobie taki zabieg w CareMedica w Gdyni, bardzo delikatnie skorygowali jej nos. super to wyglada a nie musiała się męczyć z operacjami.

Zrobiłem nos w Anglii. Niestety nie mogę polecić. Mama chce mieć operację podnoszenia piersi. Poszukuje również dobrej kliniki.

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

do góry