Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Robert - ocena Polecam!! Nic dodać i nic ująć :) Firma jak ich mało w trójmieście,...
~Robert
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 kwietnia 2025

paulinaszczuka@wp.pl - ocena Bardzo polecam firmę Medicus. Dziękuję Pani Asi za opiekę nad moim mężem oraz...
~paulinaszczuka@wp.pl
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 kwietnia 2025

Katarzyna Fedde - ocena Polecam podmiot Medicus gdtz jest to firma rzetelna, elastyczna na potrzeby...
~Katarzyna Fedde
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 15 marca 2025

Mariola Kurczewska - ocena W Kalinie wiele miesięcy przebywał nasz Tato, później Mama. Ten...
~Mariola Kurczewska
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 lutego 2025

Piotr J - ocena Z pełnym przekonaniem mogę polecić Panią Gabrielę jako doskonałego opiekuna....
~Piotr J
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 12 lutego 2025

Monika - ocena Korzystałam z usług opiekunów z firmy Medicus. Pan Darek i Pani Beata...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 25 sierpnia 2024

Ilja - ocena Bardzo dobra firma
~Ilja
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 19 lipca 2024

Alina - ocena Pracuję z Promedica już bardzo długo. Jestem zadowolona ze współpracy....
~Alina
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 5 lipca 2024

Ewa - ocena Nie polecam. Nie można wchodzić do sali. Pensjonariusza po uprzednim...
~Ewa
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 13 czerwca 2024

Basia - ocena Pan Krzysztof rehabilitował mojego 85 letniego tatę przez 6 miesięcy po...
~Basia
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 31 maja 2024

Jacek 64 lat - ocena Pan Krzysztof - bardzo kompetentny, solidny i zaangażowany. Po jednorazowej...
~Jacek 64 lat
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 kwietnia 2024

Monika K - ocena Bardzo polecam. Pani Kamila cudowna osoba. Pełna czułości, zrozumienia i...
~Monika K
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 kwietnia 2024

Sławomir O. - opinia Moi Rodzice byli w Domu Seniora "Kalina" niespełna rok. Mieli samodzielny...
~Sławomir O.
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 maja 2023

Bożena - ocena Jestem bardzo wdzięczna panu Krzysztofowi za profesjonalną rehabilitację...
~Bożena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 kwietnia 2024

Ula - ocena Opika profesjonalna, troskliwa ,pewna - godna polecenia i całkowitego zaufania
~Ula
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 marca 2024

Jola - ocena Profesjonalizm, polecam z całego ️
~Jola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 marca 2024

Maciej Gacek - ocena Krzysztof zajmował się moim tatą, pacjentem hospicjum domowego, po udarze i w...
~Maciej Gacek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 lutego 2024

Jadwiga - ocena Pan Krzysztof jest prawdziwym profesjonalistą z ogromną wiedzą,którą...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 stycznia 2024

Jolanta Joszczuk-Januszewska - ocena Dobra opieka nad pacjentem. Jesteśmy zadowoleni z usług oferowanych przez...
~Jolanta Joszczuk-Januszewska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 września 2023

Alicja - opinia Jestem bardzo zadowolona z rechabilitacji, pełen profesjonalizm, odpowiedni...
~Alicja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 sierpnia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
191

157

wątków

do góry