Widok
na forach przeważnie piszą ludzie z typu narzekających, grom znajomych mieszka na sokółce i są zadowoleni, to wszystko zależy czego się oczekuje.
Ja zawsze info z forum traktuje z przymrużeniem oka a opinia znajomych jest dla mnie ważniejsza a ta jest pozytywna.
Ja współpracę oceniam ok, bez rewelacji ale nie oczekuję aby ktoś ko lo mne skakał tylko dlatego że kupiłam u nich mieszkanie.
Chciałam mieszkać na chwarznie i będę a ponieważ tylko hossa tam buduje nie było wyboru.
Ja zawsze info z forum traktuje z przymrużeniem oka a opinia znajomych jest dla mnie ważniejsza a ta jest pozytywna.
Ja współpracę oceniam ok, bez rewelacji ale nie oczekuję aby ktoś ko lo mne skakał tylko dlatego że kupiłam u nich mieszkanie.
Chciałam mieszkać na chwarznie i będę a ponieważ tylko hossa tam buduje nie było wyboru.
Możesz napisać co decyduje o chęci zamieszkania w Chawarznie? Bo ja tam pojechałem oglądać mieszkanie i nie dość, że nic tam nie ma, to dojazd okropny. Z drugiej strony ceny zachęcające i wciąż się waham czy wolę 2-pokojowe w cywilizacji, czy 3-pokojowe w głuchym polu. Cenię swoją wygodę ale chyba za młody jestem na żywot pustelnika :P?
proponowałbym przejrzenie planów zagospodarowania tkzw. "Gdyni Zachód", zaczne od przeniesienia szpitala miejskiego w te okolice, budowe dwupasmowej drogi plus łącznik drogi kaszubskiej, bliskość obwodnicy plus budowa 2 pasów w kierunki witomina, duża i bardzo nowoczesna szkoła na chwarznie, przebudowa szkoły na wiczlinie, budowa nowego przedszkola - wiczlino, budowa centum handlowego...
sorry, ale nie przekonałeś mnie
kupiłem mieszkanie na patio róży i z niecierpliwością czekam na wprowadzenie się
hossa - brak zastrzeżeń
sorry, ale nie przekonałeś mnie
kupiłem mieszkanie na patio róży i z niecierpliwością czekam na wprowadzenie się
hossa - brak zastrzeżeń
ja akurat znam te tematy - budowlano-wykończeniowe ponieważ wykańczam te mieszkanka i powiem - MASAKRA !!! to co my odpierdal... na budowach to żenada . a materiały? haha , w biedronce też jest piwo warka i cukier tylko że te piwo to daleko od warki leżało a cukier to półprodukt i tak samo wygląda sytuacja z materiałami . zapytajcie dla czego?
pytamy dlaczego? hossa tak jak reszta buduje z tych samych materiałów (beton, gips). Problemem może być technologia i jakość wykonania.To już nie wina materiału tylko partactwa w wykonaniu. Choć nie ukrywam, że (typowe usterki typu) porysowane okna, brak wełny mineralnej w ściankach działowych, zaszpachlowany i nie zagruntowany wcześniej filigran i parę innych błędów dobrze o hossie nie świadczą. Jednak na tle innych nie wypada aż tak źle.