Widok
Opinia odpowiedź
Do osoby, która dodała komentarz pt. "Dobrze rodzice się zastanówcie zanim poślecie dziecko". Dlaczego Pan/Pani nie podpisze się z imienia pod wprowadzonym komentarzem? Boi się Pan/Pani, że zostanie zidentyfikowany(a) przez innych rodziców? Skoro piszesz prawdę, to dlaczego się ukrywasz? Akurat na to pytanie mogę odpowiedzieć sobie sama. Ponieważ twój wpis mija się z prawdą. Szkoda, że pisząc o szkole do której uczęszcza twoje dziecko nie masz na tyle odwagi, aby się ujawnić. Moje dziecko jest zadowolone ze szkoły, z trenerów i nauczycieli. To dla mnie jako matki jest najważniejsze. Nie ma zaległości w nauce. Nauczyciele jak w każdej szkole odchodzą (z różnych przyczyn) akurat w tym przypadku, który opisujesz dużo Pań najzwyczajniej jest w ciąży. Dyrektor stara się szybko znaleźć nowego (co akurat nie jest łatwe) czasami decyzja jest nietrafiona. Niestety nagli czas, ponieważ ktoś musi nauczać dzieci. Szkoła jest młoda, pomału się rozwija i za kilka lat być może będzie w czołówce szkół prywatnych w trójmieście (czego bardzo życzę) Nikt nikogo nie trzyma na siłę, to nie więzienie. Zastanów się na drugi raz i podpisz lub nie ale wtedy napisz prawdę a nie stek bzdur!!!
Moja ocena
Olimpijczyk
kategoria: Szkoły prywatne i społeczne
poziom nauczania: 4
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6