Widok
Agencja Pracy Personalny Serwis jest chyba jedną z najsłabszych agencji na rynku. Za zlecenia, które oferują chętnym do pracy tymczasowej dają łaskawie 4,5 / 5 zł/h netto podczas gdy u konkurencji nawet 2 razy więcej (8-10 zł max.). Przy podpisywaniu umowy zmieniają szybko ilość dni, które ma dany zleceniobiorca przepracować i zaniżają obiecaną przez tel. stawkę ok. 20-30 % w dół. W dodatku ilość kar finansowych obejmuje ok. 1,5 strony !!! Płacą też z opóźnieniem - niby 21-ego następnego miesiąca, a mają obsuwę do tygodnia (podobno zleceniodawcy im nie płacą - terefere). Informacje te mam od mojego kolegi, który współpracę z nimi zakończył na początku marca br. (pracowal dla nich od XI 2014). Także rónież nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem podobnie jak OTTO. Polecam natomiast Progres HR w Gdańsku (nie wiem jak oddział w Gdyni) i Biuro Promo Sp.z.o.o znane jako JOBMAN.pl.
Warto precyzować nazwę firmy lub adres.... my nazywamy się Serwis Personalny i z treści tego co opisane w komentarzu żaden z warunków współpracy począwszy od stawki po inne elementy nie pojawiał się u nas. Przykro nam, że nie został Pan właściwie potraktowany, ale wydając opinie należy sprecyzować o kogo chodzi, bo potem jest problem wizerunkowy firmy np o podobnej nazwie
zapraszam do zweryfikowania nas osobiście w jednym z biur http://www.personlanyserwis.com pozdrawiamy Serwis Personalny