Widok

Opinie Agencja Pracy Serwis Personalny

Ktoś może pracował przez agencję,czy pieniądze są na czas ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nic nie wie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt nie pracował przez tą Agencję Pracy?

Czas mija , ale nadal działamy na rynku i zapraszamy jeśli coś się zmieniło u Pana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałem pracować ale po otrzymaniu umowy zlecenia!! I treści ,że zamiast 14 dni roboczych do końca mc mam pracować 28!!! To się poddałem
Agencja Pracy Personalny Serwis jest chyba jedną z najsłabszych agencji na rynku. Za zlecenia, które oferują chętnym do pracy tymczasowej dają łaskawie 4,5 / 5 zł/h netto podczas gdy u konkurencji nawet 2 razy więcej (8-10 zł max.). Przy podpisywaniu umowy zmieniają szybko ilość dni, które ma dany zleceniobiorca przepracować i zaniżają obiecaną przez tel. stawkę ok. 20-30 % w dół. W dodatku ilość kar finansowych obejmuje ok. 1,5 strony !!! Płacą też z opóźnieniem - niby 21-ego następnego miesiąca, a mają obsuwę do tygodnia (podobno zleceniodawcy im nie płacą - terefere). Informacje te mam od mojego kolegi, który współpracę z nimi zakończył na początku marca br. (pracowal dla nich od XI 2014). Także rónież nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem podobnie jak OTTO. Polecam natomiast Progres HR w Gdańsku (nie wiem jak oddział w Gdyni) i Biuro Promo Sp.z.o.o znane jako JOBMAN.pl.

Warto precyzować nazwę firmy lub adres.... my nazywamy się Serwis Personalny i z treści tego co opisane w komentarzu żaden z warunków współpracy począwszy od stawki po inne elementy nie pojawiał się u nas. Przykro nam, że nie został Pan właściwie potraktowany, ale wydając opinie należy sprecyzować o kogo chodzi, bo potem jest problem wizerunkowy firmy np o podobnej nazwie

W związku z brakiem jasnego powodu dlaczego Pan nie podjął pracy - trudno oceniać innych....

Nie za bardzo wiem skąd wzięły się cyfry 14 i 28 i czy na pewno chodzi o nas .... Nie warto szybko się poddawać, bo współpraca mogłaby być owocna ...

Fikcja jesteście i Tyle,.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam do zweryfikowania nas osobiście w jednym z biur http://www.personlanyserwis.com pozdrawiamy Serwis Personalny

beja....................
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry