Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam - prawdopodobnie najlepsza szkoła nauki jazdy wątek zamknięty W szkole Pana Mariusza Świgonia odbyłem kurs na kat. A. Wysoki standard i...
~Sławek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 lipca 2013

przykro mi wystawiać niepochlebną opinie wątek zamknięty niestety, starszy Pan, który prowadził teorię usypiał wszystkich a z powodu...
~Paulina
-

Paulina - opinia wątek zamknięty bardzo się stresowałam podczas egzaminów, podchodziłam kilka razy i już...
~Paulina
-

:) wątek zamknięty Jeżeli chodzi o nauczanie i koniki jest naprawdę super, jeżdżę u p. Agi od...
~S.
-

Idealny hotel na delegacje wątek zamknięty Jestem stałym klientem od kilku lat, hotelik ma swój klimat,miłe panie w...
~Paweł
-

ELKA jest WIELKA :) wątek zamknięty Cudowni ludzie, wspaniała atmosfera, indywidualne podejście do kursanta i...
~* P A U L I N A *
-

Mile wspominam studiowanie w SSW wątek zamknięty Dwa tygodnie temu miałem obronę, teraz czekam na dyplom. Przyjechałem z...
~Piotrek
-

Rezerwowy - Architektura wątek zamknięty Jestem 28 na liście rezerwowych na kierunek Architektura. Czy ktoś wie ile...
~:)
1

Kręgielnia OK wątek zamknięty Kręgielnia duża i fajna. Kosmos do potańczenia. Obsługa bardzo miła, wszyscy...
~Klient
-

Najlepsza stajnia, w jakiej jeździłem wątek zamknięty Piękne miejsce, schludne i malownicze, cisza, spokój. Cudowne konie o całej...
~Saiph
-

Trochę lepiej niż przeciętna. wątek zamknięty Szkoła jest ładna z zewnątrz i wewnątrz. W ciągu trzech lat zdarzyło się raz...
~Filip
-

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Fantastyczne pomysły, które da się wcielić w życie, profesjonalizm w każdym...
~Alicja
-

wstępnie przyjęty wątek zamknięty witam ! Składałem na 3 kierunki : transport, geodezja i kartografia oraz...
~zenek
1

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Witam.Gorąco polecam. Miałem problem z okablowaniem muzyki i radia. Chłopaki...
~MARCIN
-

Ładny lokal, kiepska pizza wątek zamknięty Ładny lokal, zaskakująco ładna łazienka, czysto i elegancko choc mało...
~Martini
-

zdala od serwisu wątek zamknięty byłem ostatni z moja renowka u zdunka i co sie okazało auto 5 lat przebieg...
~misiek
1

dodano: 4 marca 2012

Polecam wątek zamknięty Poślubne garden party w Goddingu było bardzo udane. Serwowane jedzenie bardzo...
~Ania
-

BĘDZIE PAN ZADOWOLONY.... wątek zamknięty Ilekroć kupiłem coś w tym sklepie, to za każdym razem obiecywałem sobie, że...
~fahrradbesitzerausgruneschwarzwa
2

dodano: 15 października 2012

L - opinia wątek zamknięty Oddałem dwa koła na do centrowania, konserwacji i czyszczenia po długim...
~L
1

dodano: 26 maja 2013

Tomek - opinia wątek zamknięty Profesjonalista i fachowiec jakich mało. Bradzo dobry kontakt i szybość...
~Tomek
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
384483

297961

wątków

do góry