Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sandra - ocena nowy temat Bardzo profesjonalny gabinet z super podejściem do pacjenta. Miałam...
~Sandra
-

ostatnia odp. 15 minut temu

dodano: 22 listopada 2024

Cezary Nowak - ocena nowy temat Najlepiej zaopatrzony sklep plastyczny w Trojmiescie!
~Cezary Nowak
-

ostatnia odp. 15 minut temu

Karolina - ocena nowy temat Cudowna osoba i stylistka. Dzięki niej moje włosy odżyły i bardzo się...
~Karolina
-

ostatnia odp. 21 minut temu

Agnieszka - ocena nowy temat polecam, jestem bardzo zadowolona. transakcja sprzedazy mojego mieszkania...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 1 godzina temu

Dawid - ocena nowy temat Serdecznie polecam firmę transportową Solidar. Jestem pod ogromnym wrażeniem...
~Dawid
-

Danuta - ocena nowy temat Bezczelna obsługa. Trzeba parę razy podjeżdżać aby wykonali jedną usługę....
~Danuta
-

Karolina Keister - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z Panią Aleksandrą Krause. Pełen...
~Karolina Keister
1

Paulina - ocena nowy temat Serdecznie polecamy! Korzystaliśmy z usług już dwa razy i za każdym razem...
~Paulina
1

dodano: 20 listopada 2024

Krzysztof - ocena nowy temat Łukasz Browarczyk to świetny specjalista! Usługi pośrednictwa sprzedaży...
~Krzysztof
1

Magda - ocena nowy temat Gorąco polecam BIG Property za profesjonalizm i doskonałe wsparcie podczas...
~Magda
1

Witold - ocena nowy temat Uszkodzenie przedniego zawieszenia wykonane super. polecam firmę Reetz Serwis
~Witold
1

Witold - ocena nowy temat Na czas naprawy samochód zastępczy adekwatny do naprawianego. Czyściutki, w...
~Witold
1

Witold - ocena nowy temat Lakier metalik jak oryginał. Wymiana i lakierowanie perfekcyjne. Polecam
~Witold
1

Bartek - ocena nowy temat Podłoga zrobiona perfekcyjnie. Nie było ani jednej rzeczy do której mógłbym...
~Bartek
-

Halina Langowska - ocena nowy temat Polecam Państwu usługi Agencji nieruchomości i pośrednictwa Gantry House....
~Halina Langowska
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Joanna - ocena nowy temat Jedzenie na wynos okropne. Zestaw Sushi Hocaido Set stary, prawdopodobnie z...
~Joanna
2

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 8 października 2023

karinach3@wp.pl - ocena nowy temat Witam, chciałabym polecić wszystkim którzy są zainteresowani ubezpieczeniem...
~karinach3@wp.pl
-

Bron - ocena nowy temat Ostrzegam wszystkich przed zakupem czegolwiek od tego pseudo dewelopera....
~Bron
1

dodano: 18 sierpnia 2024

Kasia - ocena nowy temat Było przyjemnie, smacznie i z klimatem. Obsługa bez zarzutu, jedzenie trafiło...
~Kasia
-

Lucyna - ocena nowy temat Najlepsze ciocie
~Lucyna
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
385237

298646

wątków

do góry