Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartłomiej Lepka - ocena nowy temat Odzyskane pieniądze były dla mnie ogromną ulgą.
~Bartłomiej Lepka
-

ostatnia odp. 8 minut temu

dodano: 17 lipca 2026

Asia - ocena nowy temat Mieliśmy przyjemność odwiedzić Niuchatkę w Gdańsku i jesteśmy pod ogromnym...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Amadeusz - ocena nowy temat Do dziś ciężko mi uwierzyć że ta historia skończyła się dobrze.
~Amadeusz
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Beata - ocena nowy temat Bardzo profesjonalna obsluga. Zawsze otrzymuję wsparcie, kiedy go potrzebuję....
~Beata
1

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 16 lipca 2026

Anna Sobieszczańska - ocena nowy temat Chcę podziękować Lekarzom i Pielęgniarkom Oddziału Kardiologii Szpitala na...
~Anna Sobieszczańska
-

Gosia - ocena nowy temat Realizacja wywozu gruzu w terminie. Szybka akcja i bez problemów. Rzetelna...
~Gosia
-

Szymon - opinia wątek zamknięty nowy temat Bardzo profesjonalnie z pozytywnym finałem !
~Szymon
1

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 23 marca 2022

Krystian - opinia wątek zamknięty nowy temat Profesjonalna pomoc przy kredycie hipotecznym. Pan Marek pomógł przebrnąć...
~Krystian
1

dodano: 2 kwietnia 2022

Sebastian - opinia wątek zamknięty nowy temat Z pomocą Pana Marka udało nam się wraz z żoną przejść przez ten, pozornie...
~Sebastian
1

dodano: 4 maja 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty nowy temat Polecam!!! Wszystko załatwione bardzo sprawnie i bezproblemowo!
~Agnieszka
1

dodano: 30 sierpnia 2022

M. Czaja - opinia wątek zamknięty nowy temat Polecam serdecznie. Pan Marek pomógł mi błyskawicznie. U poprzedniego doradcy...
~M. Czaja
1

dodano: 13 września 2022

Jagoda - opinia wątek zamknięty nowy temat Polecam. Pełen profesjonalizm oraz szybkie działanie.
~Jagoda
1

dodano: 8 listopada 2022

Ariel - opinia wątek zamknięty nowy temat Błyskawiczna reakcja na kontakt, dogłębna analiza potrzeb i przedstawienie...
~Ariel
1

dodano: 28 sierpnia 2023

Maciej Urban - opinia wątek zamknięty nowy temat Rzetelna analiza rynku pod względem najkorzystniejszych ofert finansowania....
~Maciej Urban
1

dodano: 28 sierpnia 2023

Martyna - opinia wątek zamknięty nowy temat Bardzo polecam współpracę z Panem Markiem! :) Pełen profesjonalizm i...
~Martyna
1

dodano: 29 sierpnia 2023

Dawid - opinia wątek zamknięty nowy temat Szybko, sprawnie i pewnie! Polecam współpracę, od konsultacji po wynik. Brawo!
~Dawid
1

dodano: 31 sierpnia 2023

Andrzej - opinia wątek zamknięty nowy temat Bardzo sprawna obsługa, profesjonalizm i obszerny wachlarz ofert. Polecam!
~Andrzej
1

dodano: 5 września 2023

Agnieszka - ocena wątek zamknięty nowy temat W 100% polecam doradztwo finansowe Finconcept a w szczególności Pana Marka....
~Agnieszka
1

dodano: 28 grudnia 2023

Adrian - ocena wątek zamknięty nowy temat Profesjonalna obsługa, zaangażowanie, doradztwo oraz wielka wiedza z zakresu...
~Adrian
1

dodano: 15 stycznia 2024

Marta - ocena wątek zamknięty nowy temat Bardzo polecam współpracę z Panem Markiem - pomagał Nam nie tylko w kwestii...
~Marta
1

dodano: 15 stycznia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
421661

332049

wątków

do góry