Widok
Opłacanie Rachunków w PAF
Witam! W dniach 26.08 i 02.09, opłaciłam rachunki w punkcie PAF-u, w Gdańsku - Wrzeszczu, na ulicy Kościuszki. Operator do dzisiaj nie przesłał pieniędzy, a minął już ponad miesiąc. Po mojej interwencji telefonicznej, w ich centrali w Białymstoku, tłumaczyli się że nie otrzymali przelewów od ich agenta z w/w punktu PAF. Agent twierdzi że dokonał przelewów. Praktycznie nic nie można zrobić, tylko zgłosić sprawę do prokuratury. Centrala w Białymstoku, "wypina się" na wielu w tym punkcie, oszukanych od dnia 23.08.b.r., i twierdzi że nie ponosi odpowiedzialności za ten stan. Jednym słowem, to parszywi złodzieje. Nie dajcie się oszukać tym naciągaczom, bo pieniędzy nigdy nie odzyskacie... Mnie się nie udało, straciłam ~1000zł. Firma nie jest wiarygodna, skoro nie potrafi uregulować wierzytelności na jakąś śmieszną łączną sumę 30.000zł, tyle pewnie zgarnęli przez te dni!!!
Wszyscy oszukani w tym oddziale, zgłoście to na policji, tylko tak można coś zdziałać...
Wszyscy oszukani w tym oddziale, zgłoście to na policji, tylko tak można coś zdziałać...
Koleżanko, płaciłaś w punkcie pod logo PAF, szukaj swoich pieniędzy u właściciela punktu (jeżeli jest nim centrala firmy to u nich - ale wiem, że właścicielem jest ktoś inny). Zamiast mieszać centrali firmy z błotem to zgłoś sprawę na policję!
Zwróć uwagę na fakt, że firma działa i to od wielu lat, a agent, który wziął od ciebie pieniądze juz nie działa. Coś w tym jest - no nie??
Zwróć uwagę na fakt, że firma działa i to od wielu lat, a agent, który wziął od ciebie pieniądze juz nie działa. Coś w tym jest - no nie??
Tak jak Pani mówi proszę się zgłaszać na policję , Gdańsk nie jest jedynym miastem gdzie ta firma nie wpłaciła pieniędzy na konta klientów,tłumaczenie ,że to wina osób prowadzących ten oddział jest zwykłym odbijaniem piłeczki (policja to wyjaśni)Właściciele posiadają bankowe dowody wykonania przelewów na konto Paf, więc ich wyjaśnienia są co najmniej nie przemyślane. Paf nie jest wiarygodny i dla tego osoby które podpisały z nimi umowy na podstawie której prowadzą oddziały rezygnują ,powód? Centrala Paf oszukuje !!!!!!!!!!!!!!!!
Sami nie wiedzą co się u nich dzieje. Przykład - pół roku temu wypowiedziałem im umowę ,a do dziś przysyłają mi faktury za usługi pocztowe ,które wykonał ich oddział.Jakim prawem,na jakiej podstawie? to wyjaśni sąd.
Sami nie wiedzą co się u nich dzieje. Przykład - pół roku temu wypowiedziałem im umowę ,a do dziś przysyłają mi faktury za usługi pocztowe ,które wykonał ich oddział.Jakim prawem,na jakiej podstawie? to wyjaśni sąd.
Bo placi sie w banku!
Kosztuje wiecej, ale trafia na miejsce i to w terminie. Ja nawet na poczte nie chodze, bo tez dojdzie do odbiorcy ale w makabrycznie dlugim czasie. A odesetki spadaja potem na mnie :( Upatrzylam sobie takie male PKO - chyba agencja sie to nazywa. W sumie tanio, bardzo szybko i nic nie ginie :)