Optyk Bielowicz

Salony optyczne

Gdynia, Sojowa 35A/6

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam ten salon optyczny :). Przemiła obsługa,klient czuje się tam...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 października 2021

Salon optyczny w którym się tobą zaopiekują wątek zamknięty O salonie Pani Kasi Bielowicz dowiedziałem się od znajomych którzy zapewnili...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2019

Szczerze pelecam wątek zamknięty Salon optyczny godny polecenia!! miła obsługa serdeczna pomocna, olbrzymi...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 listopada 2018

Polecam wątek zamknięty Wczoraj zakupilam kolejna juz pare u pani Kasi, profesjonajnie dobrane pani...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 listopada 2018

Bardzo fajny salon :) wątek zamknięty Miałam okazję skorzystać z usług tego salonu w tym roku w okresie wakacyjnym...
~Lidka z Gostynina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 października 2018

Najlepszy Salon Optyczny wątek zamknięty Jest to najlepszy Salon Optyczny w Trójmieście. Pani Kasia zawsze pomocna i...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 lipca 2018

Super wątek zamknięty Szczerze polecam. Pani w salonie przesympatyczna, wybrała bardzo twarzowe i...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 maja 2016

Warto wątek zamknięty Mogę z czystym sumieniem polecić - spory wybór okularów. Choć dla mnie...
~Cezar
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 października 2015

Polecam! wątek zamknięty Od wielu lat kupowałam okulary w rożnych salonach w trójmiescie, az w końcu...
~Okularnica
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 października 2015

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona , nikt nigdy nie poświecił mi tyle uwagi i czasu...
~Nina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2015

tragiczny salon wątek zamknięty Salon na dzwonek ..juz samo wejście zupełnie nie trafione...nic...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 października 2015

Zdecydowanie TAK wątek zamknięty Z kuponem zakupów grupowych wybrałem się na badanie wzroku. Od zaraz...
~Emrys
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2015

Super obsługa + profesjonalne podejście + dobór oprawek wątek zamknięty Mnie zachwyciła super obsługa! Oprawki dobierane są do każdej twarzy...
~Ola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 stycznia 2015

TRAGEDIA! STANOWCZO ODRADZAM!!! UCIEKAĆ !!! wątek zamknięty Byliśmy na wizycie z groupona w celu wybrania soczewek. Pani z obsługi na...
~KARMA DZIAŁA
-

dodano: 9 grudnia 2014

Perfekcja wątek zamknięty Pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do klienta Pani...
~Damian
-

dodano: 24 września 2014

Zachwycona! wątek zamknięty Kompetentna obsługa, przesympatyczna i niezmiernie cierpliwa pani Kasia!!!...
~Małgorzata
-

dodano: 1 września 2014

Super wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona :) Panie są sympatyczne, zorientowane na klienta i...
~Siaka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 października 2013

REWELACJA wątek zamknięty Nie ma takiego drugiego salonu optycznego w Polsce. Ja jestem zachwycona,...
~Monika
-

dodano: 13 czerwca 2013

Bardzo polecam wątek zamknięty Skorzystałam z oferty z groupona na soczewki i jestem bardzo zadowolona....
~DorotaG.
-

dodano: 6 kwietnia 2013

Megaaa zadowolona :))) wątek zamknięty Profesjonalne badanie jakich wcześniej nie miałam. Ramki dopasowane jak u...
~Madzia P.
-

dodano: 28 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry