Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobrze trafione! wątek zamknięty Przychylam się do poprzednich ocen- byłam. sprawdziłam. i na 100% polecam!!...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lutego 2016

Polecam! wątek zamknięty Polecam skorzystanie z pomocy Pana Jacka przy wyborze i zakupie okularów....
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2015

Ania - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam, Pan Jacek pomógł mi dobrać świetne oprawki. Ceny bardzo...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 czerwca 2014

Optyk w przychodni wątek zamknięty Polecam! Bardzo ładne okularki za całkiem przystępną cenę, bardzo miła obsługa.
~Wojciech
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 maja 2014

Natalia - opinia wątek zamknięty Super Optyk, obsługa oraz jakość usług na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o...
~Natalia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 października 2013

Niebywale zadowolona. wątek zamknięty Polecam Salon optyczny, jakość usług na wysokim poziomie.. Oferta dobra ale...
~Aleksandra
-

dodano: 24 października 2013

jestem bardzo zadowolona wątek zamknięty Zgadzam się jak najbardziej z poprzednia opinia :) na jednej parze okularow...
~DorotaG
-

Super optyk wątek zamknięty Witam serdecznie, Bardzo dobry wybór oprawek, przystępne ceny i bardzo...
~Klient
-

super! wątek zamknięty Goraco polecam. Ogromny wybor, profesjonalna obsluga, szybka realizacja...
~Okularnica
-

na reszcie ! wątek zamknięty w koncu jakis wybor modnych okularow ! ciezko bylo sie zdecydowac ktore...
~Alicja
-

dodano: 9 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry