Widok

Orange finanse opinie

Łostowice Temat dostępny też na forum:
Myślę o przeniesieniu się z PKO do Orange finanse. Czy ktoś ma tam założone konto. Szwagier ma i sobie chwali, tylko w zasadzie wszystko co on ma jest najlepsze...hehe :) Chciałabym uzyskać jakąś opinię od osób, które rzeczywiście miały styczność z tym bankiem. Ktoś ? coś ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też potwierdzam powyższą opinię - mimo, że nie mam telefonu w Orange, to Orange Finanse spisuje się świetnie i nie ma żadnych problemów z opłatami, bo... po prostu ich nie ma :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeniosłem się do Orange Finanse z T-Mobile. Ogólnie nie mam zastrzeżeń. Konto jest darmowe przez 2 lata. Pewnie się to przedłuży. Zobaczymy. Czyli nie płacę nic za prowadzenie konta, kartę, przelewy i takie tam. Jak dotąd jest ok. Także śmiało bierz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Inne

Jakie są kluczowe ograniczenia i mechanizmy bezpieczeństwa w nowoczesnych platformach gamingowych oraz jak wpływają one na (3 odpowiedzi)

Coraz częściej analizuję, jak działają nowoczesne platformy gamingowe pod kątem limitów,...

Jak otworzyć sklep internetowy (86 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry