Widok
Organista
w Kościele pw NMP zdecydowanie najlepszy jest organista:-) Ten pan pięknie gra i cudownie śpiewa-z wrażliwością,ciepłem i pokojem...No i służy na każdej mszy-jest niesamowity.Dla niego chodzę do tego Kościoła,bo uświetnia mi on atmosferę na mszy świętej:-)
Moja ocena
Parafia rzymskokatolicka pw. Najświętszej Marii Panny Królowej Polski
kategoria: Kościoły i parafie rzymskokatolickie
architektura i aranżacja wnętrza: -
klimat: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się z tą opinią!:-)
Myślę,że dobra atmosfera modlitwy sprzyja też głębokiemu zjednoczeniu z Bogiem...Oczywiście uważam ,że cały Kościół powinien śpiewać,modlić się głęboko w sercu a nie tylko słuchać,jak ktoś inny śpiewa...Pozdrowienia dla pana organisty-niech dalej uswietnia nam modlitwę.Dziękuję z głębi serca za ten szczery głos,wielbiący Boga...
Myślę,że dobra atmosfera modlitwy sprzyja też głębokiemu zjednoczeniu z Bogiem...Oczywiście uważam ,że cały Kościół powinien śpiewać,modlić się głęboko w sercu a nie tylko słuchać,jak ktoś inny śpiewa...Pozdrowienia dla pana organisty-niech dalej uswietnia nam modlitwę.Dziękuję z głębi serca za ten szczery głos,wielbiący Boga...
Pan organista-zdecydowanie najlepszy w Trójmieście!
Dobry,ciepły głos,rytmiczna gra,świetny dobór pieśni.
Serce rośnie,jak słucham pieśni,wielbiących Boga ,śpiewane przez tego pana.
Organista jest jedym z większych atutów tej Parafii.
Wielu moich znajomych wybiera uczestnictwo w tym kościele-właśnie dzięki temu,że lubią słuchać pana organisty i śpiewać razem z nim oczywiście(kto śpiewa podwójnie się modli).
Moja opinia jest wiarygodna,bo mam wykształcenie muzyczne i dobry słuch-mimo wieku emerytalnego...
Mam nadzieję,że p.organista będzie grał aż do końca moich dnii...
Dobry,ciepły głos,rytmiczna gra,świetny dobór pieśni.
Serce rośnie,jak słucham pieśni,wielbiących Boga ,śpiewane przez tego pana.
Organista jest jedym z większych atutów tej Parafii.
Wielu moich znajomych wybiera uczestnictwo w tym kościele-właśnie dzięki temu,że lubią słuchać pana organisty i śpiewać razem z nim oczywiście(kto śpiewa podwójnie się modli).
Moja opinia jest wiarygodna,bo mam wykształcenie muzyczne i dobry słuch-mimo wieku emerytalnego...
Mam nadzieję,że p.organista będzie grał aż do końca moich dnii...