Origami Sushi

Sushi

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pyszne sushi wątek zamknięty Sushi jest naprawdę pyszne i ZAWSZE świeże ( a znam Origami od marca 2013),...
~Malina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 września 2014

Szybko,i smacznie i spokojnie wątek zamknięty Lokal położony w centrum miasta, jednak nie na Monciaku i przez to...
~Clio
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2014

najlepiej w trójmieście wątek zamknięty nie ma co, ceny najniższe, jakości nikt nie przebije, nasze ulubione krewetki...
~went
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 czerwca 2014

Najlepiej wątek zamknięty Kiedyś myślałam, że jak tanio to nie tak dobrze, aż do czasu wizyty w...
~Agata
-

dodano: 24 kwietnia 2014

Pyszne sushi polecam! wątek zamknięty Szczegolne podziekowania dla Pana Tomasza, ktory przygotowal wspaniala,...
~Szczymryjek
-

dodano: 30 marca 2014

Świetne miejsce i pyszne sushi wątek zamknięty Miałam okazję niedawno odwiedzić lokal. Wrażenie bardzo pozytywne, sushi...
~Anna
-

dodano: 22 marca 2014

Polecam. wątek zamknięty Wybrałem lokal po przeczytaniu opinii i sprawdzeniu oferty na stronie www....
~Piotr
-

dodano: 16 lutego 2014

POLECAM wątek zamknięty Zdecydowanie pozytywne miejsce. Po pierwszej wizycie w krótkim czasie...
~Karola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2013

Mniami! wątek zamknięty Jadłam pierwsze sushi właśnie w Origami i bardzo mi zasmakowało! Potem...
~Katarzyna
-

dodano: 4 czerwca 2013

REWELACJA! wątek zamknięty ZAMÓWILIŚMY ZESTAW hosoi NA WYNOS! PYSZNE, ŚWIEŻE, FENOMENALNE! I CENY JAK...
~IZA
-

dodano: 2 czerwca 2013

tanio i w miarę OK wątek zamknięty tanie sushi bez patologii, kawałki ok, ilość ryby ok, wystrój klasyk, jeden...
~Dawid
-

dodano: 13 maja 2013

rewelacja wątek zamknięty zamówiłam dziś po raz pierwszy sushi z dowozem do Orłowa i jaka niespodzianka...
~Ania
-

dodano: 1 marca 2013

Bardzo dobrze/Celująco wątek zamknięty Jedzenie świetne, obsługa też. Ceny adekwatne-mam nadzieję że się za jakiś...
~czesty gosc
-

dodano: 16 grudnia 2012

Jest ogień wątek zamknięty Niepozornie wyglądające z zewnątrz miejsce kryje w swoich ścianach najlepsze...
~M&W
-

dodano: 11 listopada 2012

błagam, utrzymajcie się na rynku... wątek zamknięty w ciągu ostatniego miesiąca, zamawiałem tu sushi kilkanaście razy. do tej...
~mha_sopot
-

dodano: 23 października 2012

Sushi wątek zamknięty Jadłem już sushi w wielu miejscach. Tym razem po raz pierwszy na dojazd....
~Artur
-

dodano: 18 października 2012

Najlepsze suszi jakie jadłem wątek zamknięty Świetne suszi w świetnej cenie, bardzo miła obsługa, najlepszy imbir i sos...
~Jędr
-

dodano: 3 października 2012

super wątek zamknięty po prostu pysznie! pysznie, świeżo, przystępne ceny i jeszcze obsługa miła :)...
~Natalia
-

dodano: 3 października 2012

best sushi ever wątek zamknięty The Best best sushi in all 3town atmosphere is minimalist Japanese like it...
~Franco
-

dodano: 21 sierpnia 2012

Naprawde polecam!!! wątek zamknięty Super miejsce,świetna obsługa, sushi doskonale , przy tym wszystkim...
~Przypadkowy gość
-

dodano: 15 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry