Widok
Polecam wszystkim,którzy chcą mieć udane wesele.Grali u nas 26.05.2012r.Zespół spisał się na medal.Wokalistka pięknym i czystym głosem oczarowała wszystkich gości wesela.Zabawy prowadzone były na poziomie i z dużą kulturą.Bawili się wszyscy goście.Zespół ten spełnił marzenia i oczekiwania zarówno Państwa Młodych jak i zaproszonych gości za co im jeszcze raz serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Młode Pary i życzę równie udanych zabaw weselnych jak mojej córki.
Byłem na tym weselu 26.05.12 jako VIP ;). Zespół fenomenalny - i ta niespodzianka na poprawinach...Żałuje tylko, że wszysko minęło tak szybko. Był to najpiekniejszy wieczór w moim zyciu. Każdemu życzę tak udanej zabawy weselnej, jaką my mieliśmy i takiej orkiestry. Chłopaki, mam nadzieje, że jeszczę bedę mógł się bawić przy Waszej muzyce. Pozdrawiamy Państwo Dej...
Nie żebym się czepiał, ale uzmysławiam tylko niezorientowanym, że Orkiestra - to "liczący zazwyczaj od kilkunastu, do kilkudziesięciu, a nawet ponad stu instrumentów (Wikipedia) chyba, że na weselu grał kilkunastoosobowy skład, to zmienia postać. Muzycy - to wykształcone osoby do gry na instrumencie, (nie mylić z wciskaczami "play" w klawiszu), a obraźliwie dla muzyka to -muzykant, grajek- nic gorszego. Zespół - to maksymalnie nonet (9 osób). Nie żebym się wymądrzał , ale jak jest napisane Orkiestra to zaraz mam na myśli Filharmonię, albo orkiestrę strażacką. Serdecznie pozdrawiam forumowiczów, zespoły i muzyków.
Witam i popieram ostatnia wypowiedz , niestety sam gram i wspomagam sie mechanicznie . Nie da sie grywac w trzy osoby i nazywac orkiestra , poprostu zespol muzyczny . Bylem na zabawie gdzie gral ten zespol , masakra ,,wiocha,, . Moi drodzy rozmawialem z tymi muzykami i odnosze wrazenie ze maja glowy w niebie a ich ojciec to po prostu brak slow . Nie polecam sa naprawde lepsi w okolicach . Ostatnio bylismy na weselu i gral zespol PULS z Wladyslawowa . No ten Zespol moge polecic soper zabawa . Pozdrawiam i bez urazy .