My będziemy mieć z tych okolic, orkiestra nazywa się Black Band, czterech braci /chyba/... jeszcze ich nie słyszałam, ale rodzina a mojego narzeczonego jest nimi zachwycona... więc zdaje się na narzeczonego.. namiarów w tej chwili nie mam..
Właściwie to głównie chodzi mi przede wszystkim o sprawdzone opinie za całokształt kapeli. Do Black Bandu namiary mam ale no właśnie na ich temat nic nie wiem.
to tak jak ja :) zdaję się na rodzine narzeczonego i na to, ze już w kwietniu mieli praktycznie wszystkie terminy pozarezerwowane.. w sumie to date śluby wybieraliśmy pod nich..
ja mam u siebie zespol york z polecenia kolegi i sa bardzo dobrzy kiedys tez wypytalam sie o nich tu na forum i uslyszalam 4 superlatywy zero innej odpowiedzi takze polecam a u siebie przekonam sie za rok ale sklad fajny perkusja saksofon elastyczni bedzie dobrze
Dwa tygodnie temu miałam wesele, u mnie świetnie się sprawdził zespół Max Dance z Lęborka. Genilnie rozbawili towarzystwo o różnym przekroju wiekowym - a to ważne. Ogólnie bardzo polecam, są profesjonalistami. Strona http://www.maxdance.webpark.pl