Widok

Ortodonta w GDYNI- opinie????

Chciałabym się zapytać czy ktoś korzystał z usług :

1.Gabinet stomatologiczny ArtDentico na ul.komandorskiej

2.lek. stom. Marzena Onoszko - Specjalista Ortodonta na ul. wielkopolskiej

Proszę o opinie.

Z góry dziękuję za informację

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś jednak coś słyszał????????????/
hej,ja własnie miałam zakładany aparat u nich,tzn.u Pani Agnieszki jeśli chodzi o ortodoncję.Jestem zadowolona.Dzięki ArtDentico polubiłam dentystę i idę do niego bez stresu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje Anna25 za informacje:)
proszę;)
...warto sprawdzic czy dany lekarz jest faktycznie specjalista... ze strony wynikia ArtDentico wynika ze Pani Doktor jest w trakcie specjaliszacji... to dlaczego nie ma jej na tej stronie http://www.dobryortodonta.pl ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam panią Beate... aparat juz mam zdjęty i cały przebieg wizyt był miły :) Aparat miala tam rowniez moja siostra i kolezanka ktora mi poleciła.. tutaj dane:

Kaiser-Ziorkiewicz Beata, dr nauk med. Spec. ortodonta

Gabinet mieści się w Gdyni - Wielkim Kacku
ul. Maszopów 2 ( róg ul. Starodworcowej)
tel. ( 058) 629-41-53
tel. kom. 0-602-316-972
http://www.ortodonta.vsp.pl
e-mail: betair@wp.pl

Godziny przyjęć:
wtorek, czwartek, piątek: 14:00 - 20:00
Inne dni i godziny po uzgodnieniu telefonicznym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za info.

pozdr
Ja korzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak. Ale w Gdyni to nie wiem kto :)

Ja za to odrazdzam ,,ortodonte'' Mariusza Nowaka . Jest to doktor któremu bardziej zależy na pieniążkach niż na pacjencie . Przeciągał ściągniecie mojego aparatu z miesiąca na miesiąc. Postanowiłam pójść na konsultacje do innego ortodonty z polecenia. Pani Ortodontka stwierdziła ze ten aparat już powinien być ściągnięty . Podjęłam u niej kontynuacje leczenie i pozbyłam się po 4 latach aparatu . Po zdjęciu aparatu mam założony retajner za który u doktor zapłaciłam 600 zł łącznie ( łuk dolny + luk górny) a u doktorka Nowaka łącznie bym zapłaciła 1200 zł :/ . Osoba , która poleciła mi tego śmiesznego ortodontę nosi już ponad 5 lat . Tyle czasu to nawet dzieci nie noszą a co dopiero dorośli. Jakiś czas temu pisałam ten komentarz ale został usunięty :/ jak czytasz ten komentarz zauważ że w Internecie opinii o tym Panu nic nie znajdziesz .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak się nazywała Pani, ktora zgodzila sie kontynuować leczenie? Skąd jest?
Poszukuję ortodontki, która zgodzi się kontynuować leczenie ortodontyczne z zalożonym aparatem, bo do mojej obecnej nie mam zaufania... Bardzo chciałabym w Gdyni

Pani Doktor Beata Kaiser bardzo fajna doktor , przeciwieństwo tego powyzej :)

Zapisz się do http://duzerodziny.pl/doskonale-uslugi-ze-strony-ortodonty/ super fachowiec.

jeśli chodzi o ortodoncje to osobiście polecam niewidoczne nakładki, w Orłowie jest super gabinet Baltic Ortho Clinic gdzie specjalizują się w nakładkach invisalign :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

Mały członek kompleks (9 odpowiedzi)

Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją....

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry