Widok

Ortopeda z usg

Witam. Jakiego ortopedę w Gdańsku polecacie? Czy zna ktoś dobrego ortopedę, który może wykonać usg podczas wizyty? Jak to wygląda cenowo? Chodzi o wizytę prywatną oczywiście. Z góry dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie ortopeda mimo wykonania usg w gabinecie polecił dodatkowo radiologa Beatę Lalewicz z Clinica Vita przy ul. Guderskiego. Badanie zostało bardzo rzetelne wykonane i do tego dokładny opis. Jeśli badanie ma być dokładne, to jednak trzeba pójść do radiologa. Koszt badania podają przy rejestracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od tych badań USG jest najlepsza doktor Rzepecka z Sopotu.
Najdokładniej w USG
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam prof. Rafala Pankowskiego - przyjmuje prywatnie ( koszt wizyty to 200 zl. ) . Bardzo dobry specjalista . Naprawde sprawdzony . Goraco , serdecznie polecam !

Nie wiem , czy wykonuje prof. Pankowski badanie USG ( zadzwon na recepcje i zapytaj ) . Jezeli chodzi o tomografie komputerowa - to daje na nia skierowanie . Jak jest w przypadku badania USG nie wiem . Na pewno jezeli chodzi o ortopede z Trojmiasta to nie ma lepszego od prof. Rafala Pankowskiego . Naprawde polecam !

Inne tematy z forum Zdrowie

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Problem z erekcją w wieku 23 lat (16 odpowiedzi)

Witam, pisze w związku z problemem z erekcja. Mam 23 lata. Problem pojawia sie juz na poczatku...

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

do góry