Widok

Orzeczenie o niepełnosprawności

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam czy jak dziecko ma orzeczenie to w jakiej kwocie kupuje dziecku bilet oraz czy ja jako opiekun mam jakas zniżke czy nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestes wielka :) zajme sie tym dzieki:)
POWODZENIA! I SZYBKO NIECH PANI SOBIE ZALATWI TE LEGITYMACJE BO MA SIE CHOCIAZ TE PRZEJAZDY ZA DARMO
wielkie dzieki:) za pomoc
DLA MALEJ TYLKO TA Z ZESPOLU A POZNIEJ JAK ZACZNIE CHODZIC DON SZKOLY TO PROSZE PAMIETAC DODATKOWO O TEJ SZKOLNEJ
TAK POTRZEBNE BEDZIE ZDJECIE DLA DZIECKA DLA PANI NIE ALE DODATKOWO W SZKOLE WYRABIAJA NA PODSTAWIE TEJ LEGITYMACJI Z ZESPOLU ORZEKAJACEGO
corka ma 4 lata czyli nie musze jej kupowac biletu ulgowego:) ia ja sobie tez nie musze dobrze mysle:( dzieki za pomoc
czyli tam gdzie orzekaja ok dzieki i ja tez musze miec to przy sobie.
ZKM J/W NATOMIAST NA SKM ZNIZKI SA OD 30-70%
PRZEJAZDY DLA DZIECKA SA BEZPLATNE-LEGITYMACJA DLA OSOBY NIEPELNOSPRAWNEJ -WYRABIA PANI W TYM SAMYM MIEJSCU CO ORZECZENIE.PRZEJAZDY DLA PANI BEZPLATNE Z MIEJSCA ZAMIESZKANIA DO SZKOLY PRZEDSZKOLA NA TERAPIE ITP.-NA PODSTAWIE LEGITYMACJI OPIEKUNA OSOBY NIEPELNOSPRAWNEJ.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry