Widok

Os. Rodzinne - piwnice???

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Witam mieszkańców,

planuję kupić mieszkanko dwupoziomowe w budynku który dopier stanie na os.rodzinnym jednak na projekcie nie mogę doszukać się piwniczki ani żadnego pomieszczenia gospodarczego.
Czy Państwo też mają taki problem? Gdzie wtedy chować rowery, wózek dziecięcy, akcesoria po remontach itp? Jak sobie radzicie?
Cena dewelopera 7 niebo dobra, lecz brak piwniczki mnie przeraża...
Proszę o opinie, dziękuję!

PS. Przy okazji, czy mieliście jakieś problemy z tym deweloperem? Na forach grzmi o nich...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
skoro podbitka odpada bo wieje wiatr, to z dachu może cieknąć bo pada deszcz, a trawa wysycha bo świeci słońce, a budynki się rozpadają bo były tanie???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też proponuję przejść się po osiedlu i porozmawiać z sąsiadami, ja tak zrobiłem więc wiem czego się spodziewać i na co zwrócić szczególną uwagę. Nie poznałem nikogo kto narzekał, no dobra, jednych takich co ciągle marudzą, sąsiedzi znajomych ale oni są jacyś "dziwni" i nic im nie pasuje.

Pisałem to kilka razy, po postach na forum w życiu bym się nie zdecydował na szereg na familijnym jednak decyzja zapadła po kilkukrotnym odwiedzeniu osiedla i opinii ludzi tam mieszkających a dopiero później zacząłem czytać te pomyje tutaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry