Widok

Osiedle Klimaty

Osiedle Klimaty i Klimaty 2 Morena Temat dostępny też na forum:
Osiedle Klimaty położone jest na nasłonecznionym południowym stoku, opadającym kierunku Potoku Siedlickiego.

Na działce o powierzchni 2,5 ha powstanie docelowo 6 trzypiętrowych budynków wielorodzinnych z garażami podziemnymi i windami. Zabudowa zajmie obszar zaledwie 17,5 proc. powierzchni całej działki, na której znajduje się także duża ilość zieleni oraz mały staw. Osiedle będzie w całości ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Luksus

Klatki schodowe szerokie, wykończenie że nie słychać sąsiadów, 3 szybowe okna no i super lokalizacja wszędzie blisko aż żal się wyprowadzać ale taka praca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda

Niestety jest troche mankamentów. Przede wszystkim co miał na myśli projektant, tworząc takie klatki... Drzwi wejściowe w kolorze sr*czkowatym, w klatce dziwny material na ścianie, jak jakas tapeta, plus elementy z płyt drewnianych rodem kredens z prlu. Szkoda...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

Klimaty 2 juz nie sa tak atrakcyknie polozone. Sa blisko glownej ulicy.

Budynki podobne a moze i lepsze o ile developer wyciga wnioski.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest ok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale lokalizacja

Garnizon moze ma scianki z kartonu ale mieszkancy nowymi tramwajami moga podjechac na plaze do jelitkowa, do parku oliwskiego czy do miasta. Nie wspomne juz o skm czy duzych sklepach (baltycka, lidl)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wiem jak jest w środku ale mam przyjemność oglądania osiedla z balkonu na morenowym wzgórzu i z zewnątrz wygląda bardzo ładnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klimaty vs Garnizon

Garnizon to Hossa,
a Hossa to ścianki z płyt kartonowo-gipsowych,
a na Klimatach sa zwyczajne tradycyjne murowane ścianki działowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

w porządku tzn że jeszcze poprawi ten błąd?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ceny konkurencyjne

Szukając mieszkania na Morenie sprawdzałam inne oferty, na osiedlu klimaty kupiłam najtaniej!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Garnizon fajny

ale mi zależało na bliskości terenów zielonych, wybrałem Klimaty :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem na Tak!

Mi się podoba:) Fajni sąsiedzi:) super klimat:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

a Garnizon???

co o nim myślisz??? Bo ja sie ciągle waham pomiędzy Klimatami a Garnizonem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyróżniające się osiedle na tle innych

Uważam, że oprócz Oliwy Park nie ma ciekawszej inwestycji w Gdańsku. Klimaty przeważają tym, że są w dobrej lokalizacji i mieszkania nie są drogie. Oliwa Park, ładna, ale droga.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

tez odwiedziłem to osiedle i zrezygnowałem

owszem budynki wyglądają całkiem estetycznie - ale nie mieszka się na elewacji zatem większość osiedli z zewnątrz prezentuje- sie dobrze.
I nie zgodzę się z opiniami tu wypisywanymi, że to super jakość adekwatna do ceny! średnio mieszkania na Klimatach są droższe o 100 000 zł za ten sam metraż na innych.
Za taką kwotę to można mieć złote klamki - zatem przyjmowanie za dobrą monetę ze to jest jakość adekwatna do ceny jest skrajny ignoranctwem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

sam się...

sprzedałeś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1