Widok
a ja mam wrażenie, że te komentarze są napisane przez samego dewelopera. wszystkie w jednym tonie, czy na jakimkolwiek innym wątku można znaleźć opinię "ceny zadowalające, negocjacje przebiegły zadowalająco"?
drogi deweloperze, warto zainwestować w odpowiedni marketing i PR, A NIE SAMEMU NA FORUM PISAĆ :)
drogi deweloperze, warto zainwestować w odpowiedni marketing i PR, A NIE SAMEMU NA FORUM PISAĆ :)
Ceny mają cieniutkie, 4500 zł za metr za pomalowane ściany na jakimś wygnajewie z tragiczną komunikacją miejską. Ważne że dopisane że niedaleko jest centrum fitness i przystanek autobusowy, szkoda że nie wspomniane że znajduje się 1 km od osiedla w szczerym polu. Nie namawiam na zadnego dewelopera ale taka naginanie faktów to lekkie przegiecie.
No raczej dziwne byłoby gdyby w pierwszej kolejności rozbudowana była komunikacja miejska, drogi, szkoły i centrum handlowe a na końcu osiedla. Podobnie okolice Fashion House Outlet w Gdańsku przy ul.Przywidzkiej . Pamiętam jak były tam same pola. A teraz? osiedle na osiedlu. Poza tym gdybym miała kupić mieszkanie to przede wszystkim z dala od centrum i hałasu. I tak też zrobiłam. A cena? Nie powiedziałabym, że jest wysoka. Moim zdaniem ceny będą rosły bo okolica rozbudowywuje się i będzie coraz bardziej atrakcyjna.
Trochę dziwne to bronienie się na siłę.
Już parę lat temu była tam normalna komunikacja miejska i właśnie FHO.
Liczysz na to samo ?
Chyba nie skoro miało być z dala od centrum i hałasu.
Czy nie lepiej przyznać się, że developer was w jajo zrobił, jak wielu, to żaden wstyd i komunikacja miejska jest tak sporadyczna, że do mieszkania nalezy doliczyć wydatek min. 20.000 zł na mało awaryjny samochód.
Już parę lat temu była tam normalna komunikacja miejska i właśnie FHO.
Liczysz na to samo ?
Chyba nie skoro miało być z dala od centrum i hałasu.
Czy nie lepiej przyznać się, że developer was w jajo zrobił, jak wielu, to żaden wstyd i komunikacja miejska jest tak sporadyczna, że do mieszkania nalezy doliczyć wydatek min. 20.000 zł na mało awaryjny samochód.
Są już postawione dwa budynki a trzeci niedługo też będzie skończony.
Ludzie nie piszcie głupot bo maciejka to super pomysł. Czytając niektóre komentarze można się przestraszyć, a osobiście uważam, że niesłusznie!!! przez pisanie takich bredni nie można stwierdzić kto piszę prawdę a kto chcę specjalnie oczernić dewelopera i jego osiedle.
Ludzie nie piszcie głupot bo maciejka to super pomysł. Czytając niektóre komentarze można się przestraszyć, a osobiście uważam, że niesłusznie!!! przez pisanie takich bredni nie można stwierdzić kto piszę prawdę a kto chcę specjalnie oczernić dewelopera i jego osiedle.