Widok

Osiedle Maciejka - proszę o opinie.

Czy ktoś posiada jakieś o opinie dotyczące tej inwestycji oraz dewelopera Bay7? W internecie nie ma zbyt wielu informacji, będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecają Państwo to osiedle i tego dewelopera?
Ktoś kupił już mieszkanie?
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://osiedlemaciejka.pl/index.php/o-osiedlu/opis-osiedla
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja mam wrażenie, że te komentarze są napisane przez samego dewelopera. wszystkie w jednym tonie, czy na jakimkolwiek innym wątku można znaleźć opinię "ceny zadowalające, negocjacje przebiegły zadowalająco"?

drogi deweloperze, warto zainwestować w odpowiedni marketing i PR, A NIE SAMEMU NA FORUM PISAĆ :)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 86
Można prosić o Pani opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ceny mają cieniutkie, 4500 zł za metr za pomalowane ściany na jakimś wygnajewie z tragiczną komunikacją miejską. Ważne że dopisane że niedaleko jest centrum fitness i przystanek autobusowy, szkoda że nie wspomniane że znajduje się 1 km od osiedla w szczerym polu. Nie namawiam na zadnego dewelopera ale taka naginanie faktów to lekkie przegiecie.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 50
Moja opinia jest taka ,ze prawie 5000zl/m2 mieszkania biorąc pod uwage ,że 1m2 takiego pola nie przekracza 180zl . Lepiej dolozyc pare zlotych i w centrum kupic na dojazdach sie zaoszczedzi i w przyszlosc nie straci kupe kasy jak ceny tam spadna bo bardzo duzo sie tam buduje.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 73
No raczej dziwne byłoby gdyby w pierwszej kolejności rozbudowana była komunikacja miejska, drogi, szkoły i centrum handlowe a na końcu osiedla. Podobnie okolice Fashion House Outlet w Gdańsku przy ul.Przywidzkiej . Pamiętam jak były tam same pola. A teraz? osiedle na osiedlu. Poza tym gdybym miała kupić mieszkanie to przede wszystkim z dala od centrum i hałasu. I tak też zrobiłam. A cena? Nie powiedziałabym, że jest wysoka. Moim zdaniem ceny będą rosły bo okolica rozbudowywuje się i będzie coraz bardziej atrakcyjna.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 15
Trochę dziwne to bronienie się na siłę.

Już parę lat temu była tam normalna komunikacja miejska i właśnie FHO.

Liczysz na to samo ?

Chyba nie skoro miało być z dala od centrum i hałasu.

Czy nie lepiej przyznać się, że developer was w jajo zrobił, jak wielu, to żaden wstyd i komunikacja miejska jest tak sporadyczna, że do mieszkania nalezy doliczyć wydatek min. 20.000 zł na mało awaryjny samochód.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ceny spadną na pewno MDM się kończy .Duze firmy zejdą z cen żeby się utrzymać ,narazie doją ile wlezie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Witam,
Proponuje porozmawiać z osobami które już kupiły mieszkania. Opinie pozytywne.Z tego co słyszałam dwa istniejące budynki są już sprzedane.
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 5

wszytsko sie sprzedaje na pniu :)
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzięki Januszom ! Może za 10 lat niedaleko postawią jeszcze biedronkę i wystarczy do wegetacji .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 58

Biedronka juz jest 2min drogi osiedla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 57

CIekawie to wyglada
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 minuty to trzeba buty od błota trzepać żeby do biedronki wejść
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 64

Bylam tam a tam nic sie nie rusza jakie dwa budynki widzialam jeden
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 41

może na wiosne wystartują
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Są już postawione dwa budynki a trzeci niedługo też będzie skończony.
Ludzie nie piszcie głupot bo maciejka to super pomysł. Czytając niektóre komentarze można się przestraszyć, a osobiście uważam, że niesłusznie!!! przez pisanie takich bredni nie można stwierdzić kto piszę prawdę a kto chcę specjalnie oczernić dewelopera i jego osiedle.
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 6

Posklejane bloczki nazywasz budynkiem jeszcze kupa roboty w srodku .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 42

Jakie posklejane bloczki? Możesz coś więcej napisać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3