Widok

Osiedle Miłe

Witajcie!Mam zamiar zamieszkać na Osiedlu Miłym.Chciałabym się dowiedziec od mieszkańców tego osiedla,jak tam się mieszka.Chodzi mi konkretnie o bliźniak.Jakie są opłaty miesięczne zimą i latem?Czy wysypisko śmieci w Szadólkach ma wpływ na powietrze na tym osiedlu?Czy samoloty hałasują?Czy domki sa solidnie wykonane?Będę wdzieczna za odpowiedzi i cenne rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem Szadolki daja sie we znaki jednak wszystko zalezy od pogody i wiatru. Sam zastanawialem sie nad tymi domkami..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Istnieje forum dla Osiedla Miłego na www.mojeosiedle.pl
Zapaszki bywają; domy się nie rozpadają (raczej nie czytałam bardzo negatywnych opinii o ich wykonaniu), samoloty latają - jak na Chełmie.
Dzięki za adres mailowy-bardzo przydatny.Ale mam teraz powazne wątpliwości,czy tam zamieszkać:( Te smrody z Szadólek dają się jednak we znaki:( A takie ładne to Osiedle Miłe.Pozdrawiam jego mieszkanców i czekam na dalsze opinie.
nie przesadzałabym z tym smrodem, naprawdę jest sporadyczny na osiedlu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja jeżdże tam czasem do znajomych
i powiem szczerze - nie chciałabym mieszkac na wysypisku śmieci :/
i jeszcze płacic za to jak za super lokalizacje...
teraz to jeszcze nic- ale latem potrafi tam cuchnąć okrutnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mieszkam tam od kilku lat i zapach jest, owszem ale sporadycznie przy mgle lub bardzo mocnym wietrze w kierunku od wysypiska
a bywający sporadycznie może czują zapach ale to nie wysypisko może to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem czemu mówisz o mieszkaniu na wysypisku ? do Szadółek jest
kilkaset metrów, po drugiej stronie obwodnicy jest wysypisko.
mieszkam tu już pewien czas i nie jest tak jak piszesz.
może jeśli przebywacie w tym zapachu cały czas to zwyczajnie tego nie czujecie - ale nie oskarżam rzadko tam bywam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bezpośredni adres to: http://gdansk-mile.mojeosiedle.pl/
http://osiedlemile.pl/
Witam! Będąc na wizycie u znajomych wraz z mężem, zostaliśmy poszkodowani przez wybuch źle ustawionej petardy. Zdarzenie miało miejsce o północy w Sylwestra przy schodach prowadzących nad staw pomiędzy osiedlem Miłym a Audiopolis. Ktoś ustawił petardę w butelce na zboczu i zamiast wybuchnąć w niebo, wybuchnęła w nas. Mąż ma uszkodzony brzuch - bardzo silny i rozległy krwiak, gdyż petarda uderzyła bezpośrednio w niego. Kurtka jest nadpalona i całkowicie zniszczona. Koleżanka dostała z ukosa w nogę. Ma nadpalone spodnie, a jej 7-letnia córeczka sukienkę. Całe szczęście, ze żadnemu z przebywających z nami dzieci nic się nie stało. Nie chcę nawet myśleć co by się stało gdyby petarda wystrzeliła nieco wyżej, gdyż mąż trzymał naszego synka na barana. Dzieci oczywiście śmiertelnie wystraszone!!! Sprawcy oddalili się, nikt nawet nie podszedł spytać się czy nic się nie stało. Zależy nam na ustaleniu sprawców. Jeśli ktoś widział to zdarzenie i zna sprawców, prosimy o kontakt. Apelujemy też aby osoby będące pod wpływem alkoholu nie używały fajerwerków. Zasada jest podobna jak przy jeździe samochodem. Można kogoś bardzo skrzywdzić!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Folia na okna lustro weneckie (5 odpowiedzi)

Proszę o opinię wszystkich doświadczonych użytkowników tego rozwiązania. Czy folia dostępna...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

do góry