Widok

Osiedle Nawigator w Gdyni

Pogórze Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Witam, poszukuję osób, które przymierzają się do kupna mieszkania na tym osiedlu lub podpisały już umowę przedwstępną. Jestem zainteresowana kupnem mieszkania, ale mam kilka wątpliwość, które mam nadzieję ktoś pomoże mi rozwiać :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeśli mogę spytać to które mieszkanie Cię interesuje? rezerwowałaś już?
my jesteśmy zainteresowanie I lub II piętrem 50 m, narożne, niestety mało słoneczne.
w sumie widok z okna nie jest aż tak ważny, a do hałasu pociągów można się przyzwyczaić :)
Ja również liczę, że to forum się rozkręci i pomoże nam chociaż trochę podjąć decyzję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Interesuje mnie mieszkanie 40,1 m kw w klatce A z balkonem od strony tych "nieszczęsnych" torów :-) Na razie wszytkie te mieszkania w klatce A są już zarezerwowane lub sprzedane, więc czekam na kolejny budynek. Jeżeli chodzi o pociągi to na pewno nie będzie nam kursować pod oknem skm, bo to bocznica do portu (przetaczają tam 2 pociągi na dzień) Koleżanka mieszka niedaleko i mowiła mi że nie jest tam głośno. Zesztą zaraz obok są domki jednorodzinne oraz bloki, więc ludzie tam mieszkają i chyba jest git :-) Mieszkałam przez jakiś czas na Żabiance, blisko torów tramwajowych i jak są okna PCV to jest OK, nie ma takiego hałasu, reszta to kwestia przyzwyczajenia tak jak wspomniałaś. Mi tam się podoba i mam nadzieję, ze jednak kupię tam mieszkanie.
Jak rezerwowane to może jeszcze z nich zrezygnują, tak było wczoraj z 50,8 m na II piętrze. 3mam kciuki oby coś się udało znaleźć w tym budynku bo nie wiadomo kiedy wybudują następne. poza tym miło byłby poznać sąsiadkę :) pozdrawiam
nastepnycjh juz nioe wybuduja brak pozwoleń ludzie wco sie pakujecie za 2 lata zobaczycie co za syf bedzie wokół was pozdrwiam tak apropo mieszkam w bloku obok tej inwesycji i powiem szczerze ze pociagi sa strasznie uciazliwe nawet po tylu latach zamieszkania odradzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skoro wiesz jaki tam będzie syf, to może podziel się z nami artek/michał? Proszę o jakieś konkrety?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
zainteresuj sie rada dzielnicy obłuze to zobaczysz niemusze sie spowiadac przed toba nara to twoj problem kupujesz ty a nie ja. ja sie wyprowadzam własnie stad
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie musisz się spowiadać przed nikim i nie musisz się też tutaj udzielać, skoro nie masz nic ciekawego do napisania
Również mieszkam w tej dzielnicy, a dokładnie w bloku obok przedszkola, czyli jakieś 100 m od Waszej inwestycji. Okolica jest bardzo spokojna. Wiem, że jeżdżą tam pociągi, ale jeszcze nie słyszałem (6 lat tu mieszkam) żadnych odgłosów z tym związanych, za to czasami słychać sygnał promu. Te nowe bloki będą bardzo przyjemnie usytuowane, bo to już jest koniec osiedla i nic tam nie będzie bez potrzeby przejeżdżać. Fabryk żadnych tam już nie postawią, chyba że na terenach terminalu, ale to już nie będzie takie bezpośrednie sąsiedztwo. Komunikacja naprawdę jest super, bezproblemowe połączenia do wszystkich dzielnic Gdyni. Obok przedszkole, szkoły, sklepy osiedlowe i dyskontowe, przychodnie, apteki, ścieżka rowerowa i las do spacerów. Moim zdaniem to jedyny mankament, że widok z okna nie będzie np. na morze, czy las , a na inne bloki lub terminal. Ale jeśli chce się mieszkać w centrum, to trzeba się z tym pogodzić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kolego Artku.
Nie pomagasz tutaj nikomu, sposób Twoich wypowiedzi jest chamski.
Forum służy do wymieniania informacji i dyskusji, Ty nie wnosisz żadnych merytorycznych treści tylko zamęt. Nikt Cie tutaj nie zapraszał, nie chcesz, proszę, nie komentuj jeśli nie masz nic sensownedo do dodania!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, Ja też jestem zainteresowany z narzeczoną kupić na tym osiedlu mieszkanie jednak ceny nie są za niskie, a że ostatnio usłyszałem o zakupie grupowym gdzie można tą wartość sporo obniżyć zacząłem szperać w internecie. Skontaktowałem się z tą firmą administro.com.pl i udzielili mi informacji że czym więcej osób tym lepiej więc wszystkimi środkami staram się teraz łapać ludzi. Proszę o kontakt do mnie albo bezpośrednio z frimą jak jesteście zainteresowani. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
my rowniez jestesmy zainteresowani, a nawet zdecydowani, ale w poniedzialek umowilismy sie na podpisanie umowy przewstepnej. szkoda,ze wczesniej o tym nie wiedzielismy. witam prawdopodobnego sasiada.pozdrawim ;]
No to gratulacje!!!! zazdroszczę, ja jeszcze niestety muszę troszkę poczekać. Czy jak juz podpiszecie umowę, będę mogła Was trochę podpytać o pare rzeczy? Najlepiej na jakiegoś prywatnego emaila.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
dziękujemy :) podaję maila w celu dalszego kontaktu karolina.walczak85@gmail.com
pozdrawiam
porażka
artek/michał/artur99 dalej mieszasz? Pracujesz dla konkurencji eurostylu czy co? skoro się wyprowadzasz to miłej wyprowadzki i nie martw się o innych:-)
Witaj, jestem zainteresowana kupnem (oczywiście jak najtańszym) ale czekam na kolejny budynek. Czy udało się Tobie już "zebrać" jakichkolwiek chętnych? Jakie wynagrodzenie życzy sobie firma administro za pomoc w negocjacjach?

Pozdrawiam
masakra odradzam
Panowie, ale konkrety poproszę !! po co pisać coś czego sami dowiedzieć mozemy się od dewelopera czy zorientować się patrząc na mapę?

Z chęcią przeczytam o czymś co ewentualnie ES ukrywa.

Jak dla mnie osiedle posiada jeden niepodwazalny minus - TORY, czy jest tych minusów więcej - tego chciałbym dowiedzieć się właśnie od was.

Również uważam, że bezproduktywne marudzenie niepoparte żadnymi argumentami to zwyczajna pożywka dla niedojrzałych chłopaczków. Jest też opcja - konkurencja.
Witam wszystkich,
Chciałabym się podzielić moim zdaniem na temat osiedla.
Obecnie mieszkam niedaleko tego miejsca. Także mniej więcej wiem jak wygląda w rzeczywistości mieszkanie w pobliżu torów. Pociągi przejeżdżają tamtędy bardzo rzadko. Do "hałasów portowych" również można się przyzwyczaić. Tym bardziej, że są mniej dokuczliwe niż kiedyś. Ale nie wiem czy mieszkańcom osiedla nie będzie przeszkadzała hala BCT, która już stoi, no i widać, że niedługo powstanie obok kolejna. Rozpoczęła się już budowa.
Tak czy inaczej podpisałam umowę przedwstępną - także będę kolejną "sąsiadką" :)
Na chwilę obecną nie wiem czy są jeszcze jakieś minusy osiedla.
Na początku chciałem kupić mieskzanie w Nawigatorze, ale pojechałem zobaczyc okolice .. dramat. Znalazłem inną nową inwestycję na Bosmańskiej. Wydaje mi się dużo lepsza więc się zastanawiam,