Widok

Osiedle Oliwa Park - ankieta do mieszkańców (do pracy mgr)

Przymorze Małe Oliwa Temat dostępny też na forum:
Witam, jestem studentem UG, mam wielką prośbę do mieszkańców osiedla "Oliwa Park" o poświęcenie 5 minut na anonimową ankietę. Wejście na osiedle nie jest łatwe, a do tego wiele mieszkań jest jeszcze niezamieszkałych, więc myślę że przez internet będzie łatwiej i szybciej.

Potrzebna jest mi ona do pracy magisterskiej, w której prowadzę badania nad jakością mieszkaniową różnych osiedli w Gdańsku.
Z góry dziękuję za rzetelne udzielenie odpowiedzi!

http://moje-ankiety.pl/respond-14006.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Analizy statystyczne do prac magisterskich ONLINE

Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w formułowaniu problemów badawczych.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 6 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, głównie z dziedzin pedagogicznych, medycznych, biologicznych, psychologicznych.

Zapraszam

gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Nauka

GASP (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuję ile wynosi obecnie czesne w Gdańskiej Autonomicznej Szkole Podstawowej ?...

Kursy, szkolenia - paznokcie (5 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry