Widok

Osiedle Zacisze Reda

Reda Leśne Zacisze Karwiny Temat dostępny też na forum:
Dzień Dobry Wszystkim,
Czy ktoś z Was może słyszał coś o osiedlu zacisze w Redzie (buduje sie na leśnej obok leśnych tarasów)?

Jak tak po napiszcie co wiecie, zastanawiam sie nad kupnem tam mieszkania ale w internecie jest całkowity brak informacji na temat tego dewelopera i całej inwestycji... tylko na ich stronce są jakieś informacje...
A wiecie jak to jest z tymi nowymi deweloperami, nie chcę się wpakowac na mine...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Chyba, że zlicytują osiedle o ile nie zgłoszą upadłości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak słow. Ludzie oszczędności życia w to wpakowali i jest bardzo mala szansa na ich odzyskanie. Nie wiem czy nawet komornik będzie miał z czego to ściągać...
I w Gdańsku i w Warszawie a Polska mała
Wypuścili go?
Sojka na wypoczynku jest i pewnie szybko nie wróci :)
Oddawać pieniądze!!! Ludzie w obawie o swoje oszczędności życia, sami zaczęli się wycofywać z zakupu mieszkania. Nie mogli się doprosić o umowy deweloperskie, hit żeby to klient biegał za deweloperem! Złodzieje, którzy mieli ten plan w założeniu od samego początku.
Do Dariusza Sojki na pewno się nie dodzwonicie, zostało dwóch którzy umywają ręce. Jak do podpisywania umów rezerwacyjnych, to byli pierwsi, a teraz nie mają głosu decydującego hahahaha

Jeszcze dodajmy, że rezerwacje na mieszkania już dawno są nieaktualne a dalej widnieją jako zarezerwowane.
Także tam jest jeden wielki burdel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

warszawa
2021-02-11 18:08:58
Zainteresowani poznają kilka faktów ja nic nie musze i tak mam sprawę w okolicy ale nic na siłę
To sprawdźmy czy faktycznie coś wiesz czego my nie wiemy. Zapewne wiesz, że 8 lutego 12 mieszkań na poddaszu wszystkich budynków zostało "zarezerwowane". Ewidentnie nie są to rezerwacje potencjalnych kupców. Masz info co to za rezerwacje i dla kogo?

Jakich faktów i jakich szczegółów?

Zainteresowani poznają kilka faktów ja nic nie musze i tak mam sprawę w okolicy ale nic na siłę

W jakim celu?

Wiem coś i nie nie siedzę w tym tam się nie dodzwonicie do żadnego z tych Panów ale bede w waszych okolicach niedługo wiec chętnie się spotkam na tej budowie

hahha życzę powodzenia w dodzwonieniu się do tego PANA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warszawa
2021-02-11 16:09:56
Mogę tylko zapytać z kim rozmawiacie jeżeli już uda Wam się dodzwonić
Dariusz Sojka

Najpierw powiedz czemu nie odzyskamy naszych wpłat? Wiesz coś o tym? A może siedzisz w tym?
Wiadomo prezesik nie odbiera telefonów, Jeżeli nie chcesz się dzielić tym na forum to zapraszam do konwersacji poprzez maila: mariaty@onet.pl

Mogę tylko zapytać z kim rozmawiacie jeżeli już uda Wam się dodzwonić

Wiem coś o tym

Dlatego właśnie się obawiam, że nie odzyskamy tych opłat co wpłaciliśmy. Będzie to jedna wielka ciągnąca się nieskończoność.
Zaraz ogłoszą upadłość i tyle ich zobaczymy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby czemu?

Nie odzyskacie już tych wpłat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0