Widok

Osiedle Zielone

Neo Jasień i Osiedle Zielone Jasień Temat dostępny też na forum:
Osiedle Zielone powstaje w dynamicznie rozwijającej się południowej części Gdańska, pomiędzy ul. Armii Krajowej i obwodnicą trójmiejską, na wschód od Jeziora Jasień. Miejsce jest dobrze skomunikowane z centrum Gdańska oraz z trójmiejską obwodnicą i trasą W-Z.

W ramach inwestycji powstaną tu cztery budynki wielorodzinne. Całe osiedle pozbawione będzie barier architektonicznych, co ułatwi ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oferta godna polecenia
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 8
czemu tak sądzisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam obok tego osiedla, ktore powstaje jest inne... Ciekawy jestem czy nie smierdzi tam mieszkancom w upalne letnie dni ??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Osiedle ma fajną architekturę i można znaleźć ciekawie zaprojektowane mieszkania.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najniższe ceny w tej okolicy !!!

Fajne przestronne i słoneczne mieszkania
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam

Właśnie kupiłem tam mieszkanie. Teraz już tylko czekam do 30 października :)
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dla zainteresowanych poczytał bym o innej inwestycji developera ;-(

http://www.osiedlesloneczne.info/

http://osiedlezielone.info/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też kupiliśmy mieszkanie na Zielonym i czekamy z niecierpliwością na październik. Na " Moim Osiedlu" Zielone ma już swoje forum.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

właśnie kupiłam mieszkanie na zielonym :) przed zakupem przeprowadziłam wywiad z mieszkańcami, którzy zamieszkuje teren potęgowskiej kupe lat. Ponoć nie śmierdzi i twierdzą ze "szadółkowy zapach" idzie w strone kowal.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam

zapowiada się dość dobrze, również czekam do 30października:) polecam!
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajne tanie osiedle
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 2
ciekawe czy się wyrobią.
ja też czekam do października
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się co oznacza dobrze skomunikowane.. Korki co weekend spowodowane dojazdami do fashion hause. Czy to z jabłoniowej czy to z obwodnicy. Do tego autobusy? Raz na godzinę z centrum 174 jedynie. Jak na dynamicznie rozwijącą się część miasta to z dojazdami "szału brak".

Oczywiście deweloper nie ma nic do tego to tylko takie moje odczucia i Polskie niezadowolenie.

Deweloper godny polecenia!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 70

bez pochopnych decyzji

Ja rozumię ze w porównaniu do innych lokalizacji cena może wydawać się atrakcyjna ale....
Smród w tych okolicach jest tragiczny nikomu byn tego miejsca nie plecił - korki szczególnie w wekendy . Mieszkania nie kupuje sie co roku i te decyzje powiny byc bardzo przemyślane .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 91
Nie przesadzaj z tym smrodem. Ile razy byłam na Potegowskiej smrodu nie czułam, choc w tym czasie przy Fashion House smród był potężny.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez tam kupiłam mieszkanie i też mam nadzieję ,ze nie będzie smrodu--prawdopodobnie wysypisko ma juz jakies sposoby do unieszkodliwiania smrodu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo ładne mieszkania

Bardzo ładne i ciekawe mieszkania ,a budynek ma ciekawą architekturę coś innego niż wszyscy,nie ma monotonni a to jest na plus. Polecam właśnie się urządzam i jest ok!
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 3

już się urządzam!

bardzo polecam mieszkania na Zielonym! po 1 deweloper na 5+ pod względem informacji, komunikacji, załatwiania formalności - jestem pod dużym wrażeniem! mieszkania tanie - ale cena nie jest niska kosztem jakości. elewacja budynku to bajka - piękne wykończenia - nie wygląda to jak zwykle kolejne blokowisko - kawałek dalej od głównej drogi dzięki czemu spokojniej. po 2 luzie narzekają na smród a jestem tam kilka razy w tygodniu od stycznia i nie "zaleciało" mi jeszcze Szadółkami, przy czym kiedy podjadę w okolice Fashion House czasem cos faktycznie czuć - także może do nas nie dolatuje już :)
po 3 plan zagospodarowania komunikacyjnego na najbliższe lata ma się znacznie rozszerzyć także jestem dobrej mysli.
po 4 już się nie mogę doczekac żeby się wprowadzić. serdecznie polecam :)
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 4

Opinia pozytywna

Mieszkam od stycznia i jestem bardzo zadowolony. Brakuje mi oceny dewelopera, a dokładniej rzecz biorąc jego pracowników. Tu by była ocena na 5 +.
Oferta godna polecenia
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 4