Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Outlet na Szadółkach Mają tam teraz na kwiecień coś ciekawego? Jest jeszcze duży wybór...
beata.tr
4

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2008

Zdjęcia z BT Chylonia 2008 140 zdjęć na www.mdargacz.pl zapraszam :)
~Mich
9

dodano: 29 marca 2008

przedszkola na Morenie Witam! Które przedszkole na Morenie jest najlepsze? Proszę o opinie.
~nana
2

dodano: 3 kwietnia 2008

Wawrzyniec wątek zamknięty a ja będę miała ślub w św.Wawrzyńcu na Wielkim Kacku to moja parafia, a...
mambalynka
9

dodano: 6 marca 2008

koronki, materiały wątek zamknięty hej! Wiecie może gdzie można kupić materiał na suknię i koronki. Gdzie mają...
Amidala
11

dodano: 25 lutego 2008

jak dojechać na poradnictwo na morenie wątek zamknięty czy ktos może wytłumaczyć jak dojechać z Wrzeszcza samochodem do kościoła na...
mnicha
27

dodano: 10 marca 2008

dekoracja katedry w oliwie - zdjecia wątek zamknięty hej dziewczyny wiem, ze katedre stroi sie tylko kwiatami (i bardzo mi to...
igrazka
-

dodano: 1 kwietnia 2008

PEACH
3

dodano: 1 kwietnia 2008

salon kosmetyczny ATE (Przymorze) wątek zamknięty Byłam tam w sobotę, jestem zachwycona mikro, ale Pani Kasia powiedziała, że...
tokio
6

dodano: 31 marca 2008

Sprzedam m3- Chylonia wątek zamknięty Hej:) Może znacie kogoś, kto by chciał kupić mieszkanie 56m2, 3 pokoje,...
yecath
-

dodano: 31 marca 2008

gdzie w 3miescie można kupic ławę rozkładaną ? Witam, Jak w temacie - szukałem już po wszystkich większych sklepach...
~Marcin Zaspa
1

dodano: 24 marca 2008

nauki u jezuitoów wątek zamknięty no wlasnie, moze ktos cos wie na temat nauk u o. Jezuitów w Gdyni bo...
calma
1

dodano: 28 marca 2008

Pediatra w szpitalu na Zaspie Dziewczyny, niedługo będę musiała zapisać moje dziecko do przychodni. Myślę o...
~Mamijka
-

Super osiedle wątek zamknięty Najlepsze osiedle które po ociepleniu bloków jest coraz ładniejsze
~Tomek
-

Trasa Matarnia-Redłowo Czy zna ktoś może jakąś w miarę 'lajtową' trasę z Matarni do Redłowa na...
~Zooloos
3

dodano: 26 marca 2008

Marzec 2008 raz jeszcze i pytanie o kościół pw Sw Stanisława Kostki wątek zamknięty mam dwa pytania czy jest tu ktoś na marzec lub okolice 2008 i czy ktoś brał...
Paloma Negra
50

dodano: 12 grudnia 2007

Matemblewo... wątek zamknięty Dziewczyny, macie może jakieś fotki z Matemblewa?? Kościół i teren wokoło...
Tasia
25

dodano: 31 sierpnia 2007

Kolejne MIESZKANIE do wynajęcia - 27m wątek zamknięty Za jakiś czas (około 2 miesięcy) będę miała do wynajęcia mieszkanie 27m. W...
JustynaArt
13

dodano: 16 marca 2008

Gdzie ten sklen na CHYLONII?? Hej dziewczyny,właśnie jedę na zakupy i czytałam tu o sklepie w Gdyni na...
mmm-82
2

dodano: 26 marca 2008

Osiedle Nad wodą ARSKOMu Witam, czy ktoś miał już możę przyjemność kupić mieszkanie wybudowane przez...
~samosion
-

dodano: 25 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry