Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nauki wątek zamknięty bylismy w poniedzialek 1 raz na naukach a kosciele w Grabówku ale super...
Agusia22
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 9 maja 2007

wega wątek zamknięty czy ktoras z was zamawiala tam ciacho?
jolga
1

dodano: 8 maja 2007

Gdzie mozna kupic fajne ... wątek zamknięty i piekne materialy na sukienke w dobrych cenach ? :)
piotrusiek
6

Parafia św.Ignacego w Gdańsku wątek zamknięty Czy któras z szanownych forumek będzie brała lub już brała ślub w prafii św,...
ola mucha
34

dodano: 26 kwietnia 2007

nauki Morena wątek zamknięty Dziewczyny Proszę pomóżcie kiedy odbędą się 3 i 4 nauki na Morenie ? mam...
nelcia
2

Levvy - opinia wątek zamknięty Dobrze położona dzielnia, łatwy dojazd do każdej części trójmiasta, dużo...
~Levvy
-

dodano: 7 maja 2007

Gdzie można kupić koronkę?? wątek zamknięty Jestem ciekawa gdzie mozna kupic koronke, najlepiej złotą. Bylam we Wrzeszczu...
a-Nitka
16

FRYZJER: Pani Ania z Medium na Dabrowie wątek zamknięty Witam! ktora z Was byla czesana przez p. Anie z salonu Medium na Dabrowie?...
agusiap81
2

wrażenia z panieńskiego wątek zamknięty mialam z piatku na sobote. Miejsce dość nietypowe bo w Cristalu we Wrzeszczu,...
gosma
17

dodano: 6 maja 2007

parafia Czy mógłby mi ktos udzielic informacji do jakiej farafi rzymskokatolickiej...
~parafianka
-

dodano: 6 maja 2007

Matemblewo 2 czerwca wątek zamknięty Czy ktos ma jeszcze slub w Matemblewie tego dnia?
kazimiera
-

dodano: 5 maja 2007

4 SIERPNIA 2007 wątek zamknięty Witam, i pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode:-) poszukuję kontaktu z...
magja
1

dodano: 4 maja 2007

11.08 Kack Wielki wątek zamknięty Kto ma slub 11.08 w kosciele w Kacku Wielkim w Gdyni?
monti11
4

dodano: 2 maja 2007

czeste awarie bankomatu przy ul.wyzwolenia wątek zamknięty szanowni panstwo w dzielnicy Nowy Port mieszka wielu klijentow Kredyt Banku...
~Jan Sieminski
-

dodano: 4 maja 2007

Lang Chodzież - relacja KK Trek Gdynia. Dziś na stronie KK Trek przeczytałem: "Podsumowując te zawody, trzeba...
Seba.C
10

dodano: 3 maja 2007

kosmetyczka? wątek zamknięty Może zna ktos z Was dobrą kosmetyczke albo jakis salon gdzie dobrze robia...
dorota12345
6

dodano: 3 maja 2007

Arogancki dealer wątek zamknięty Zakupiłem Corsę w 2002 r. Firma nie jest skłonna do negocjacji ponad ofertę...
~azilot
-

dodano: 2 maja 2007

czy sa dzisiaj nauki w orłowie?? wątek zamknięty pyt. jak w temacie.. z góry dzięki za odpowiedź:)
roti
4

dodano: 1 maja 2007

Jak dojechać do Beauty? wątek zamknięty Ja Wrzeszcza nie znam, więc bardzo proszę napiszcie jak dojść do Beauty z...
gaaasiulka
5

dodano: 1 maja 2007

Trening NIEDZIELA 22.04 11.00 Gdynia Chylonia, przy rondzie na obwodnicy. Hell i z powrotem :) Bedzie...
~Krzyżak
40

dodano: 21 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry