Widok

Buty ślubne - warto tam zamówić

Wesele Żabianka Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Po wielu przygodach z szukaniem butów natrafiłam na sklep na Żabiance i postanowiłam zamówić tam buty (według własnego uznania: fason, aplikacja itd)

Wczoraj je odebrałam. Jestem zachwycona. Buty takie jakie chciałam.. a co najważniejsze są bardzo wygodne i ładnie wyglądają na nodze

Ogólnie mnie każdy but obciera.. nawet jak japonki noszę to mam ze sobą plastry bo zawsze coś.. wczoraj pochodziłam w ślubnych.. dzisiaj i nic... Jestem bardzo zadowolona wiec polecam ten sklep.

Na Żabiance, przy wyjście SKM pawilon na przeciwko bloku Sztormowa 1 - na 1. piętrze - sklep z sukniami ślubnymi. Suknie tez mają śliczne :)

zdjęcia słabej jakości ale coś tam widać :)

image

link http://img62.imageshack.us/my.php?image=fotka0002iu9.jpg

image

image

link: http://img62.imageshack.us/my.php?image=fotka0005ug9.jpg

...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki przydatna informacha,a ile za swoje dalas?

110 zł :)

...
Ale fason mogłaś sobie wybrać dokładnie taki jaki ty chciałaś czy taki jaki oni mieli w sklepie?

image

wybierasz sobie: fason duży czubek, mały, okrągłe, odkryty palec.. itd, kolor, wysokośc obcasu, aplikację.. Wszystko :) Mają katalogi i po prostu "układasz" sobie swoje buty jak Ci pasuje :)

...
To super-będę musiała się tam wybrać :-)

image

To jest w tym salonie gdzie wchodzi się na pierwsze piętro ale trzeba wejść do środka i tam są też inne sklepy??
Z SKM trzeba wyjść w kierunku bloków czy w kierunku AWF-u?

image

A to są skórzane buty?

image

Jak wychodzisz z SKM musisz kierować się w stronę bloków. Przechodzisz przez przejście dla pieszych i po prawej stronie masz pawilon (tam gdzie jest pizzeria,salon GSM, apteka na dole) Wchodzisz do środka (wejście przy aptece) i idziesz na 1. piętro.. sklep jest po prawej stronie.

Moje buty są z satyny, skórzane są po 160 zł

...
A orientujesz się czy są takie modele żeby były bez pięty i miały taki pasek przez stope-prawie od palców i idzie ten pasek po skosie do kostki?

image

"Ogólnie mnie każdy but obciera.. nawet jak japonki noszę to mam ze sobą plastry bo zawsze coś"

mnie tez;)

ile czasu sie czeka?
bo mnie nie ma w Gda....
dwa tygodnie :)

...
Mała byś musiała odwiedzić ten sklep.. ale z tego co pamiętam tam mają każdy fason butów.. :)

...
powiększy koś zdjęcie?bo chyba mam takie same tylko ze skórzane i tez płaciłam 160 i dzisiaj je narzeczony odbierał,ale ja w e-still zamawiałam.

też byłam w tym salonie, chciałam zamówić jakieś butki, które były tylko w katalogu, zapytałam Panią czy jeżeli je zamówię i zobaczę na żywo, przymierzę i coś będzie nie tak, to czy jestem zobowiązane ja kupić mimo wszystko, jako że są na zamówienie, Pani powiedziała, że tak, bo mam mały rozmiar i jej "nie zejdą"...albo ewentualnie zapłacić za przesyłkę kurierską 20 zł...jak dla mnie porażka.
Ja przy zamóweniu dostałam podobny fason do tego co brałam by przymierzyć i potwierdzić rozmiar. Przy odbiorze kobieta spytała się czy jest wszystko ok czy pasują i nigdzie nie uwierają.. Wiesz, wydaje mi się że jak coś zamawiasz i szyją Ci "na miarę" to dziwne by byli za tym iż jak Ci sie coś nie spodoba to oddasz i powiesz nie chce - w końcu to też ich pieniądz.

...
ja to wszystko rozumiem, tylko, że akurat tego fasonu butów, na takim obcasie, jak chciałam nie było w sklepie, poza tym mierzyłam z innych fasonów rozmiar od 35 do 37 i każdy był dobry...więc nie wiedziałam czy jak zamówię rozmiar 36 z takiego fasonu jak chcę i na takim obcasie jak chcę, to czy na pewno będzie na mnie dobry ten but. Wiem, że to ich kasa, tylko, że trudno w ciemno zamówić:))ale spoko, nie ma tego złego...poszłam do innego sklepu i w związku z tym, że go likwidowali i zostało zaledwie kilka par butów znalazłam dla siebie idealne i śliczne buty, a jak podeszłam do kasy i pani powiedziała, że po przecenie może mi je sprzedać za 29pln, bo już praktycznie nic jej w sklepie nie zostało, to myślałam, że padnę:)))dla mnie są idealne, były przecenione ze 140...
z 140 na 29?? no to niezle, udalo ci sie :))))

to rewelacja :)) ja też wiadziałam fajne butki z przeceny ale właśnie rozmiar 35 i 36 hehe niestety ja mam 40 :(( ........... No to Ci się udało :))))))

...
też się cieszę na maxa:))))))