Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czy dziś odbywają się nauki w kościele Najświętszegio Serca Jezusowego we Wrzesz wątek zamknięty Dziewczyny! Nie mogę dodzwonić się do parafii. Wiecie czy dziś odbywają się...
ElaD
15

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2007

sala i kościół wątek zamknięty Witam! zbieram informacje na temat Restauracji Kaszubskiej w Kosakowie i...
agniecham
5

dodano: 1 kwietnia 2007

SALON MARYLKA NA PRZYMORZU.. CZY KTROAS Z WAS MOZE KORZYTAłA Z USłUG PANI MARYLKI,UL JAGIELONSKA...
aluska26
2

Gdzie przetopić obrączki? wątek zamknięty Poszukuję solidnego złotnika, który przetopiłby obrączki po dziadkach na...
Kokoszowa
5

dodano: 2 kwietnia 2007

a ja znowu nie wiem jak dojechać...help:( wątek zamknięty przepraszam, ze nie na temat, ale kiedyś bardzo mi pomogłyście:) czym...
agusp
6

dodano: 2 kwietnia 2007

nnt KUPIĘ DZIAŁKĘ!!! wątek zamknięty Kupimy działkę 450-700 m2 w: Chwaszczynie, Osowie, Rumii, Redzie,...
aniak
8

za dużo, czy za mało? wątek zamknięty dzisiaj wybieramy sie żeby w koncu załatwić wszystko w kościele. chcemy dać...
karolka i
31

Pauleta
5

na witominie 7 lipca wątek zamknięty ktoś bierze ślub na Witominie w Kosciele św Krzyża 7 lipca?
ola1500
-

Mieszkanie do sprzedania na Chełmie wątek zamknięty Witam, mam do sprzedania mieszkanie na Chełmie, ul. Biegańskiego. 49 m kw, 2...
maadziara
15

dodano: 31 marca 2007

poradnictwo na morenie wątek zamknięty Czesc dziewczyny!czy któras z was wie może kiedy odbywa się poradnictwo...
hola
31

dodano: 19 marca 2007

kiedy i gdzie plener? wątek zamknięty Dzis widze sie z fotografem :) i wlasnie bedziemy ustalac all.... no wiec...
amsta
15

dodano: 30 marca 2007

Fryzjer na Morenie Witam wszystkich:) Chciałam pójść do dobrego fryzjera, który pomoże dobrac...
Ewele
2

dodano: 29 marca 2007

żłobki w oliwie Hej, czy ktoś wie gdzie na oliwie są żłobki? Zarówno te publiczne jak i...
~mayasun
2

dodano: 19 marca 2007

Poradnictwo w Orłowie wątek zamknięty Wczoraj po raz pierwszy bylismy na poradnictwie rodzinnym w Orłowie. Po...
zienka
13

dodano: 29 marca 2007

nauki na morenie wątek zamknięty któraś z was była? tłumy niesamowite...widac ze sezon sie zbliża :)
na.cia
11

dodano: 27 marca 2007

FAJNE MIEJSCA W GDYNI DO ZDJEC wątek zamknięty Jakie miejsca w Gdyni polecacie do sesji zdjeciowej? Nie wiem czy robic w...
agusiap81
16

dodano: 26 marca 2007

Szukam -Ola ŁĄGWA Szukam kolezanki ze starych lat. Miala na imie Ola ŁĄGWA. Mieszkalismy wtedy...
urbanartiste
-

gienkolog Augustyniak Ujeścisko Czy ktoś leczył się lub prowadził ciąże u dr Augustyniaka - gabinet...
dziubutek
2

dodano: 25 marca 2007

nowa sala w Osowie wątek zamknięty Dla zainteresowanych jest nowootwarta sala w Osowie to jest na Nowym świecie...
lamcia84
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry