Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
matki polki laczcie sie! hej hej! czy sa tu jakies mamuski kolo 30 majace dzieci okolo 2 letnie? ja...
marzenie
1

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 12 marca 2006

12-08 Kościół Cystersów w Oliwie wątek zamknięty Witam was forumki:-)) czy któraś z Was brała ślub w tym kościółku?? jestem...
~Adulek
8

dodano: 9 stycznia 2006

czy jest.... wątek zamknięty jakas para ktora slubuje w kosciele Chrystusa Miłosiernego w Gdyni redlowo??...
Ssylwia
-

dodano: 5 kwietnia 2006

Fryzjer i makijaż???? wątek zamknięty Hej Dziewczyny nie długo chce sie umówi do fryzjera i na makijaż, i nie mam...
megi24
23

dodano: 26 marca 2006

tanie hotele wątek zamknięty Hej, ciekawa jestem co możecie mi podpowiedzieć w temacie: gdzie "położyc"...
~Ave
7

dodano: 11 stycznia 2006

taniec wątek zamknięty a my mieliśmy u doroty, zajęcia ma we wrzeszczu i było super, nauczyła nas...
mimin
9

dodano: 31 marca 2006

Fryzjer i makijaż na Chełmie wątek zamknięty Czy któraś z was ma sprawdzoną fryzjerkę w Gdańsku na Chełmie?Najlepiej aby w...
Aneczka_78
5

Aquaaerobik Organzuję zajęcia aquaaerobik na Suchaninie. Wszystkie zainteresowane osoby...
~przemulo
-

dodano: 4 kwietnia 2006

Gęsiego :P Serdecznie pozdrawiam ekipe spotkaną na ścieżce rowerowej z Sopotu do...
~Sirbyczek
16

dodano: 2 kwietnia 2006

Organista w Okrąglaku wątek zamknięty Czy ktoś ma może jakieś namiary na organistę w Okrąglaku na Przymorzu? No i...
justyś
-

dodano: 3 kwietnia 2006

Morena i rowerzyści Witam Nie wiem, może ten wątek już był poruszany. Ostatnio powstaje w...
~Roman
14

giełda kwiatów Kto wie gdzie w 3mieście jest jakaś giełda kwiatów????
~kasjopeja13
3

gdzie mogę sobie zrobić paznokcie na Morenie wątek zamknięty Dziewczyny, gdzie na Morenie możecie mi polecić salonik, w którym kładą...
anulkam
-

krawiec wątek zamknięty Gdzie najlepiej uszyć garnitur? Może polecicie jakiegos fachowca w tej...
K.B.
1

kosmetyczka poszukiwana! wątek zamknięty dziewczyny potrzebuję dobrej,sparwdzonej KOSMETYCZKI,na której nie...
birdka!
19

dodano: 28 marca 2006

joga Czy ktoś wie, gdzie można poćwiczyć jogę w Gdańsku?
~ivy
2

dodano: 1 marca 2006

Ginekolog Witam, czy ktos wie moze czy dr Tomczyk-ginekolog, przyjumjaca w Swissmedzie,...
~Zosia dojrzala
4

dodano: 17 marca 2006

wycinka drzew przy ul. Zamenhoffa Mieszkam już 5 lat na Leszczynkach, może dzielnica nie należy do...
~cardamon81
-

dodano: 27 marca 2006

aerobik Organizuję zajęcia ruchowe dla kobiet w każdym wieku. Zajęcia odbywają się na...
~przemulo
-

dodano: 25 marca 2006

dekaracje wątek zamknięty czy ktoś się orientuje gdzie jest jakaś wypożyczalnia dekoracji ślubnych??
~A&S
11

dodano: 22 marca 2006

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry