ratunku !!!!!!!!!!!!
szukam najtanszego miejsca na wesele na ok 70-80 osob
tam gdzie maialam zaplanowane niestety nie wypalilo najlepiej okolice przymorza potrzebuje szybko informacji bo zostalo mi malo czasu na zalatwienie
nie mam pojecia poprzednio mielismy propozycje od 80 do 100 zl za osobe wiec cos w tych granicach ale to nie w gdansku teraz musimy szukac czegos na miejscu bo slub bedzie na przymorzu wiec najlepiej gdzies w okolicy a tutaj cen nie znam
Hmm, w oklicach Przymorze,to może restauracja Tenisowa na Zaspie. albo Żabusia na Żabiance. Ale cen,ani warunków niestety nie znam :( Może spróbuj poszukać w innych watkach.
Pozdrawiam
Ola
dom kultury na przymorzu koło koscioła okrąglaka.. cena za sale 1500 zł i mozna zatatwic kucharki wychodzi tanio .. choc moze standard nie taki jak w lokalu
swego czasu najtańsze wesela organizowała restauracja Orzeł na Ujeścisku w Gdańsku, moze do nich zadzwoń (rok temu 80-90zl /os)
Warszawska 88 tel.(0 58) 304 87 00
Ja rowniez polecam dom kultury "przymorze" lub dom kultury "zaspa" to sa sale do wynajecia. wynajmujesz kucharke i masz wesele duzo taniej niz w restauracji. i duzo wiecej jedzienia:)
Ja mam w czardaszu na Przymorzu. Płace 90 za osobę (bez poprawin). A że ślub będzie dość późno t jeszcze mamy zamiar ponegocjować, żeby nam z ceny zjechali.