Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tanie notebooki Tanie używane Japońskie notebooki !!! Gdzie ?? Na Chełmie w "Samurai Cafe"...
~Toshi
1

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 7 grudnia 2005

Japońska Kafejka Internetowa Samurai Cafe Czy byliście już w nowej kafejce internetowej znajdującej sie w...
~HIMK
1

dodano: 7 grudnia 2005

całodobowe żarcie na telefon znacie jakies całodobowe żarcie na telefon (pizza lub inny fastfood) w...
~głodny
1

dodano: 1 grudnia 2005

praca czy ktos korzystal z posrednictwa INSTALU Oliwa Derdowskiego w podjeciu...
~trzyedy
-

dodano: 2 grudnia 2005

Gitara - lekcje Udzielę lekcji na gitarce. Gram z 6 lat. Mieszkam w Oliwie. Namiary: 604 473...
~Mateusz
-

dodano: 1 grudnia 2005

gitara!!!!!!! chciałabym nauczyć się grać na gitarze klasycznej, ale nie wiem jak i gdzie?...
~marta86
1

dodano: 25 listopada 2005

sala na Zaspie, ul. Pilotów wątek zamknięty Poprosze o informacje o sali na Zaspie na ul. Pilotów
~diablica
9

dodano: 29 listopada 2005

Jak się mieszka na Osowie?? Chciałabym dowiedzieć się jak się mieszka w Gdańsku na Osowie? Jak jest...
~Gośka
1

dodano: 2 kwietnia 2004

Pielęgniarki w szpitalu na Zaspie Czy ktoś kiedys miał tą wątpliwą przyjemność tam leżeć? Bo ja tak. Chodzi mi...
nowalijka
31

dodano: 19 listopada 2005

dobre solarium w gdansku? witam, chcialbym sie dowiedziec gdzie w gdansku jest dobre solarium gdzie...
Voitec
5

dodano: 18 listopada 2004

Dostawca usług internetowych w Gdańsk - śródmieście Witam! Pilnie poszukuje jakiegoś dobrego dostawcy internetowego, który swoim...
marccos
2

dodano: 23 listopada 2005

fotograf, kamerzysta plenerowy wątek zamknięty witam czy ktos z was miał przyjecie weselne w hotelu orle w sobieszewie??...
~kropek
17

dodano: 20 listopada 2005

Cristal - wesele w Cristalu wątek zamknięty Czy ktoś mial wesele w Cristalu we Wrzeszczu? Ja mam w czerwcu 2006....
~KB
2

partner poszukiwany szukam partnera do tanca towarzyskiego poziom pocz. w studio tanca alex na...
monika89m
-

INTERNET w Gdyni. Jakich dostawców polecacie? witam, troche zmieniam sprzet w chacie i zastanawiam sie nad zmianą łącza...
Zawi
1

dodano: 17 listopada 2005

Pielęgniarki w szpitalu na Zaspie Czy ktoś kiedys miał tą wątpliwą przyjemność tam leżeć? Bo ja tak. Chodzi mi...
nowalijka
-

dodano: 19 listopada 2005

Fleki do butów Witam...czy ktokolwiek wie gdzie w Gdańsku można zakupić fleki do butów??? Za...
falfi
4

dodano: 6 listopada 2005

targi ślubne wątek zamknięty Słuchajcie, czy znacie jakieś targi ślubne, które odbędą się jescze w...
Lamia
7

dodano: 18 listopada 2005

jaki ginekolog na chelmie? wątek zamknięty podpowiedzcie mi mieszkanki chelma, ktorego ginekologa wybrac z tej...
~edena
11

dodano: 7 listopada 2005

serwis - brzeźno czesc wiecie moze czy jest na brzeznie jakis serwis rowerowy, albo jak nie na...
~szykut
-

dodano: 14 listopada 2005

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry