Widok

Osiedle leszczynowe - przebite opony

Dzień dobry,

Spotkała mnie taka niemiła niespodzianka. Stojąc od soboty na miejscu OGÓLNODOSTĘPNYM, zostały mi przebite 2 tylne opony. Od przechodzących sąsiadów dowiedziałem się, że jeden Pan najwyraźniej cierpi na syndrom małego przyrodzenia i próbuje dowartościować się, niszcząc cudza własność, bo to już kolejny raz. Auto stało pod kamerami i sprawa została już zgłoszona na policję. Dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma takiego znaku poziomego

Kostka brukowa innego koloru to co najwyżej element estetyczny, nie ma takiego znaku poziomego w polskim prawie. Więc to ty jesteś tutaj winny
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 250

Brak powietrza, ale tylko na dole.
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wszystko z tobą w porządku?

Dobrze się czujesz człowieku? Kobieta stoi prawidłowo w czym problem?
popieram tę opinię 111 nie zgadzam się z tą opinią 5

Miejsca dla mieszkańców są opisane numerkami. Te miejsce na którym stoję nie jest numerowane, ogólnodostępne. W dokumentach od wspólnoty jest to jasno zapisane. Po drugie mieszkam na tym osiedlu.
popieram tę opinię 79 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po trzecie: czyli niszczenie cudzej własności jest okej?
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przebite, nabiłem na max powietrze i udało mi się doczłapać do wulkanizacji. Dziura wielkości 0,2-0,3 cm, przebite jakimś pręcikiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawsze mnie bawi, że musicie dobijać kołem do krawężnika

a zwisający bagażnik blokuje wąski chodnik. gdyby na końcu miejsca był murek to też byś w niego walił tyłem? (pytanie retoryczne, bo przy SP85 płot na parkingu jest non stop przewrócony przez parkujące auta
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 19

Osowa to samo

Dzban z wilczurem robił to samo. Jedna baba karteczki za szybą zostawiała jak jej coś nie pasowało z zaparkowanym autem...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sporej grupie ludzi też brakuje powietrza jak widać

jak trzymałem auto pod blokiem to regularnie było demolowane, taka tu specyfika, jeden sąsiad s..a ci na trawnik, drugi rysuje auto kluczem, trzeci podprowadzi rower i tak dalej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz, że przebijasz opony, bo

Kobita nie mieszka w bloku, pod którym parkuje. Samozwańcze i subiektywne wymierzanie sprawiedliwości w tym przypadku jest niepoważne. Mogłeś włożyć kartkę z informacją, że nie podoba ci się, że nie parkuje pod swoim budynkiem, ba, mogłeś spokojnie porozmawiać. A teraz będziesz mieć sprawę w sądzie. Warto było? Raczej nie.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba gościa ukarać

i nie głosować na niego w wyborach do rady dzielnicy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widać umiejętność liczenia to wyzwanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe masz zycie ze bawią cię takie rzeczy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tył

Jedynym problemem może być zabieranie części chodnika przez tylną część samochodu. Jeśli nie zostało zostawione 1,5 m, to lokalny ZOM-owiec miał urojone usprawiedliwienie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 47

Ale o czym mieliby rozmawiac? Rownie dobrze kobita moglaby mu powiedziec ze nie podoba sie jej ze on parkuje pod blokiem w ktorym mieszka zamiast pod innym, albo ze wogole tam mieszka.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry