Widok
Osiedle leszczynowe - przebite opony
Dzień dobry,
Spotkała mnie taka niemiła niespodzianka. Stojąc od soboty na miejscu OGÓLNODOSTĘPNYM, zostały mi przebite 2 tylne opony. Od przechodzących sąsiadów dowiedziałem się, że jeden Pan najwyraźniej cierpi na syndrom małego przyrodzenia i próbuje dowartościować się, niszcząc cudza własność, bo to już kolejny raz. Auto stało pod kamerami i sprawa została już zgłoszona na policję. Dla ...
więcej
Spotkała mnie taka niemiła niespodzianka. Stojąc od soboty na miejscu OGÓLNODOSTĘPNYM, zostały mi przebite 2 tylne opony. Od przechodzących sąsiadów dowiedziałem się, że jeden Pan najwyraźniej cierpi na syndrom małego przyrodzenia i próbuje dowartościować się, niszcząc cudza własność, bo to już kolejny raz. Auto stało pod kamerami i sprawa została już zgłoszona na policję. Dla ...
więcej
Napisz, że przebijasz opony, bo
Kobita nie mieszka w bloku, pod którym parkuje. Samozwańcze i subiektywne wymierzanie sprawiedliwości w tym przypadku jest niepoważne. Mogłeś włożyć kartkę z informacją, że nie podoba ci się, że nie parkuje pod swoim budynkiem, ba, mogłeś spokojnie porozmawiać. A teraz będziesz mieć sprawę w sądzie. Warto było? Raczej nie.