Widok

Osiedle leszczynowe - przebite opony

Dzień dobry,

Spotkała mnie taka niemiła niespodzianka. Stojąc od soboty na miejscu OGÓLNODOSTĘPNYM, zostały mi przebite 2 tylne opony. Od przechodzących sąsiadów dowiedziałem się, że jeden Pan najwyraźniej cierpi na syndrom małego przyrodzenia i próbuje dowartościować się, niszcząc cudza własność, bo to już kolejny raz. Auto stało pod kamerami i sprawa została już zgłoszona na policję. Dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi też ktoś przebił opony

Czy to miejsca na wjeździe na osiedle leszczynowe? Czy sprawa została zgłoszona na policję i czy coś się ruszyło? Mam taką sytuację

To nie znaczy że można niszczyć komuś opony od tego są władze

I tu się mylisz, materiał musi być zabezpieczony lub przekazany: bez edycji i bez konwersji, wraz z dodatkowymi danymi zarejestrowanego pliku, to całe wymagania formalne.

Jako ciekawostkę dodam, że panie policjantki z Gdyni Cisowej przyjmują nawet zdjęcie zdjęcia od pana donosiciela z ul. Kurpińskiego/Stokowskiego i takie sprawy kierują do sądu, który z braku podstaw oddala postępowania.
Świetna zabawa za pieniądze podatników, koszty sądowe pokrywa państwo.

Oby tak dalej!!! Sędzia bawił się świetnie, policjantki już mniej XD

Panu/i też dobrego dnia

Wystajesz na chodnik, ot dlaczego. A z przodu zostawiłeś pełno wolnego miejsca. Krawężnik to nie podpórka pod koło, tylko granica miejsca postojowego. Tak samo jak linie poziome wyznacza krawędź miejsca, za którą samochód nie powinien wystawać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam podobnego gościa na osiedlu, wszyscy wiedzą kto to, ale jeszcze nie udało sie go nam przyłapać

Normalnie wariat, ubzdurał sobie, że niektóre samochody zajmują "jego miejsca" (te, w których najbardziej lubi parkować) i porysowuje im w nocy karoserię. W końcu ktoś go złapie.

Durny wcale nie jest

Warto to dostrzec. Za granicą robia takie nisko stojące przeszkody z betonu. Najedziesz to rozwalisz sobie zderzak... U nas jak widać zero myślenia o pieszym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety nie

To jest nie zaliczenie prawa jazdy egzaminu jako że mocno przekroczona końcowa linia

Co za burak! Życzę aby dobrze mu się oberwało

A Panu szybkiej naprawy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chory człowiek

To jest chora osoba. Mi przebiła 3 auta służbowe mimo że mam identyfikator tego konkretnego bloku. Dlatego ten Pan nie pozostanie bezkarny! Ba! Robi to od ponad roku. Czuję się na tyle bezkarny, że rozcina te opony.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Radziecki, albo sportowy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lecz się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kłócić

Się z nimi tu połowa komentujących nie ma 100% i oni gdzieś chodzą w śród nas...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jesteś. Nie mówisz dzień dobry i zostawiasz buty na klatce schodowej. Nie pozdrawiam dla ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet jak nagrali przebijającego to musi się przyznać, że to faktycznie on. W innym przypadku nic mu nie zrobią
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

W strefie zamieszkania muszą być wyznaczone

Nigdzie nie jest sprecyzowane, na czym polega wyznaczenie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Dla znudzonego życiem pana, życzę..."

Na Podlasiu pewnie nikt nikomu opon nie przebija:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oho, chyba mamy winnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Blad

Kamerzysta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry