Widok
Osiedle leszczynowe - przebite opony
Dzień dobry,
Spotkała mnie taka niemiła niespodzianka. Stojąc od soboty na miejscu OGÓLNODOSTĘPNYM, zostały mi przebite 2 tylne opony. Od przechodzących sąsiadów dowiedziałem się, że jeden Pan najwyraźniej cierpi na syndrom małego przyrodzenia i próbuje dowartościować się, niszcząc cudza własność, bo to już kolejny raz. Auto stało pod kamerami i sprawa została już zgłoszona na policję. Dla ...
więcej
Spotkała mnie taka niemiła niespodzianka. Stojąc od soboty na miejscu OGÓLNODOSTĘPNYM, zostały mi przebite 2 tylne opony. Od przechodzących sąsiadów dowiedziałem się, że jeden Pan najwyraźniej cierpi na syndrom małego przyrodzenia i próbuje dowartościować się, niszcząc cudza własność, bo to już kolejny raz. Auto stało pod kamerami i sprawa została już zgłoszona na policję. Dla ...
więcej
Napisz, że przebijasz opony, bo
Kobita nie mieszka w bloku, pod którym parkuje. Samozwańcze i subiektywne wymierzanie sprawiedliwości w tym przypadku jest niepoważne. Mogłeś włożyć kartkę z informacją, że nie podoba ci się, że nie parkuje pod swoim budynkiem, ba, mogłeś spokojnie porozmawiać. A teraz będziesz mieć sprawę w sądzie. Warto było? Raczej nie.
I tu się mylisz, materiał musi być zabezpieczony lub przekazany: bez edycji i bez konwersji, wraz z dodatkowymi danymi zarejestrowanego pliku, to całe wymagania formalne.
Jako ciekawostkę dodam, że panie policjantki z Gdyni Cisowej przyjmują nawet zdjęcie zdjęcia od pana donosiciela z ul. Kurpińskiego/Stokowskiego i takie sprawy kierują do sądu, który z braku podstaw oddala postępowania.
Świetna zabawa za pieniądze podatników, koszty sądowe pokrywa państwo.
Oby tak dalej!!! Sędzia bawił się świetnie, policjantki już mniej XD
Jako ciekawostkę dodam, że panie policjantki z Gdyni Cisowej przyjmują nawet zdjęcie zdjęcia od pana donosiciela z ul. Kurpińskiego/Stokowskiego i takie sprawy kierują do sądu, który z braku podstaw oddala postępowania.
Świetna zabawa za pieniądze podatników, koszty sądowe pokrywa państwo.
Oby tak dalej!!! Sędzia bawił się świetnie, policjantki już mniej XD
masz rację, należy skupić się na swoim życiu i swoich sprawach a nie patrzeć na źle zaparkowane samochody
następnym razem jak jakiś stanie mi na drodze tak jak ten tu na zdjęciu to skupiony na swoim życiu pójdę górą po masce, a żeby jeszcze bardziej skoncentrować się na swoim życiu dokręcę sobie śruby do podeszw żeby się nie ślizgać tylko maszerować do celu po śliskim lakierze w skupieniu na moim własnym życiu