Widok

Osiedle sosnowe

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Witam!
Czy ktos kupil juz na tym osiedlu mieszkanie? Jaki deweloper tam buduje? Polecacie parter czy pietro? Jesli ktos kupil mieszkanie na pietrze to czy bral ewentalnie bez adaptacji poddasza a bedzie robil to na swoj koszt pozniej? Pomozcie bo mam duzo pytan? Jak Wam sie mieszka w Baninie i mniej wiecej jaka to odleglosc do obwodnicy. Czy bardzo juz jest zamieszkana ta ulica Radosna na ktorej powstaje to osiedle?
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,
Czy jesteście w stanie napisać mi procentowo ile dostaliście rabatu przy zakupie i czy takowy jest mozliwy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupowaliśmy mieszkanie jak przysłowiowego kota w worku opierając się tylko na słowach dewelopera. Jednak efekt końcowy jest zaskakująco pozytywny pod względem wykonania, użytych materiałów, kolorystyki i całego efektu. Nigdy nie wpisuję ocen na forach tylko je czytam, ponieważ informacje tam zawarte nieraz się przydają. Jestem bardzo zadowolony z kupionego mieszkania i musiałem się podzielić tą opinią. W pełni polecam.
Sąsiad z parteru
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jest już wkurzające, już wszyscy wiedzą jakie zalety ma osiedle sosnowe...
Daj ludziom poczytać różne opinie, a nie zaśmiecaj każdego wątku tym samym wychwalaniem jednego dewelopera, dla którego albo pracujesz albo nim jesteś...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ja kupiłam na Radosnej Osiedle Sosnowe. Miałam rezerwacje na Tuchomskiej, ale z materiałów jakich budują to zgroza: już to pisałam na forum. Wystarczy wziąć kartę z materiałami jednej i drugiej inwestycji zapytać się fachowca i od razu wskaże, która lepsza. Poza tym Radosna jest bardziej kameralna, gorszy dojazd. Układ lepszy, no i ogródek za budynkiem, za którym nic nie ma. a na tuchomskiej ogródek w ogródek, ogrodzony jak klatki dla kur. i przy drodze. Poza tym: materiały, materiały i jeszcze raz materiały z jakich jest budowana.
Zaraz Pani z agencji, która sprzedaje Tuchomską napisze klika słów o tym, że tuchomska lepsza:) itd Każdy chwali to co kupił i amen:).
Jak zapraszam na jedną i drugą inwestycję:)
Jeszcze zastanawiałam się nad eko-bud:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
prawa od lotniczej: to kościół, kebab express, tuchomska, a lewa to pszenna, rolnicza, kolejowa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strona prawa Banina to czesc na polnoc od ulicy Lotniczej , czy moze na poludnie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja właśnie kupiłam na Tuchomskiej u Tyszkiewicza też takie szeregi. Jestem zadowolona, też zastanawiałam się nad sosnowym ale wg mnie ma mniejszy i gorzej ustawny salon. Co do Banina to dużo się tam buduje i zdecydowanie lepsza lest prawa strona bo jest bardziej kameralna i mniej slychać samoloty. Radosna jest troszke bliżej głównej ulicy wiec możesz bardziej ją słyszeć :) Poza tym niedługo będą budować niedaleko szkołę i wykładać płyty na Tuchomskiej, aaa Tuchomska jest gminna więc nie martwisz się o odsnieżanie w zimie a te boczne to raczej we własnym zakresie :)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry