Widok

Osoba, która posługuje się nazwiskiem: ANNA KUNEWICZ

Jeśli otrzymacie maila z ofertą pracy od tej osoby, nie dajcie się nabrać tak jak ja..
Na początku musiałam odpowiedzieć na kilka pytań, po chwili otrzymałam wiadomość zwrotną, że zaliczyłam test i mogę rozpocząć pracę. Otrzymałam zlecenie i kilka wskazówek do wykonania zadania. Miałam swój login a hasło zostało mi przesłane. Po wykonaniu zadania i wysłaniu sprawozdania, kontakt się urwał, "firma" przestała do mnie pisać a na e-maile nikt nie odpowiadał. Strona http://webtexty.pl/praca/index.php nadal istnieje i poszukuje następnych chętnych do pracy zdalnej. Ktoś powinien coś z tym zrobić i zablokować stronę, a twórców tego interesu pociągnąć do odpowiedzialności. Nie dajcie się nabrać oszustom!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba być kretynem, żeby zacząć pracę bez podpisanej umowy...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 42
Nie piszę tego po to żebyś mnie wyzywał, tylko po to, żeby ostrzec innych..Ludzie potrzebujący pracy mogą zrobić wiele nieprzemyślanych rzeczy, żeby ją zdobyć.. panie najmądrzejszy..
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta osoba posługuje się również innymi nazwiskami, bądźcie czujni.. Wiadomości jakie przysyła:

Dzień dobry!

Praca na umowę zlecenie.

Wypłaty wynagrodzenia codziennie.

Wolny harmonogram pracy.

Wynagrodzenie od 30 do 40 złotych za godzinę pracy.

Rejestracja - http://interlinktour.com/prc/index.php

Zostało 12 wolnych miejsc.

Z poważaniem,

Anna Kuncewicz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak również:

Dzień dobry!
Praca na umowę zlecenie. Wolny harmonogram pracy.
Wypłaty wynagrodzenia codziennie na konto bankowe.

Rejestracja - http://interlinktour.com/prc/index.php

Zostało 11 wolnych miejsc.

Z poważaniem,
Anna Kowalewska
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak bardzo trzeba być - delikatnie mówiąc - naiwnym, żeby uwierzyć w coś takiego?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mam nadzieję, że więcej "naiwnych" osób nie będzie i że ta kobieta już nikogo nie oszuka..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też zainteresowałam się tą ofertą, dostałam takiego samego maila co Wy, ale po przeczytaniu Waszych wypowiedzi napisałam do tej Pani jaką mam pewność, że dostanę wynagrodzenie skoro wszystko jest bez umowy...i dostałam natychmiast maila zwrotnego, że....z przyczyn technicznych serwis zawiesił działalność i żeby nie brać nowych zleceń i zaprzestać wykonywania już tych wziętych. Pewnie każdy kto wypełnił ten test, czy zaczął brać jakieś zlecenia i chciał się potem skontaktować z ową firmą dostawał taką wiadomość. Ta Pani to oszustka!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dostałam identyczną wiadomość, gdy zadałam pytanie w sprawie wynagrodzenia po wykonaniu zlecenia.. Nie dajcie się nabrać oszustce!!!
A to mail, którego ja dostałam:

Witamy!

- praca online (wykonujesz zlecenia przy komputerze tam, gdzie aktualnie się znajdujesz)
- wynagrodzenie od 40 do 60 złotych za godzinę pracy
- stałe zlecenia (mamy dla Ciebie zadania do wykonania o każdej porze: 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu)
- wolny harmonogram pracy â�� żadnych ograniczeń co do minimalnej bądź maksymalnej ilości wykonanych zleceń
- nawet codzienne wypłaty wynagrodzenia na Twoje konto bankowe bądź w inny dogodny sposób
- każdy może się podjąć wykonania zlecenia â�� nie ma żadnych ograniczeń wiekowych bądź wykształceniowych.

Zarejestrowaliśmy Cię jako osobę uprawnioną do wykonania zleceń.
Strona wejścia do panelu użytkownika: http://weblinkstrefa.com
Twój login â�� adres mailowy, na który przyszła Ci ta wiadomość.
Twoje hasło - h6T95dE4
Z poważaniem,
Katarzyna Kuncewicz
administrator serwisu

Zalogowałam się na tą stronę ale nie mogłam się doszukać informacji na czym mają polegać te "zlecenia", więc dałam sobie spokój. I jedno szczęście!
widać, że babka co chwilę zmienia imię i nazwisko
ciekawe dlaczego jeszcze się tym nikt nie zajął
zaczynając od policji ;)
proponuje abyście zgłosili sprawę dalej bo to się w głowie nie mieści, że można tak ludzi oszukiwać bez konsekwencji
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie to samo otrzymałam.Ale nie mogłam uwierzyć w taką pracę i napisałam do niej,że potrzebuję więcej info zanim się zarejestruję.Moje pytania były zbyt niewygodne dla niej,bo nie odpisała,a ja po dwóch dniach wykasowałam tego maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolejne ogłoszenie od tej agentki http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/administrator-grupy-facebook-4200-zl-ogl6848876.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogloszenie zablokowane przez administratora :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

do góry