Widok
ja robie raz w roku 3 razy juz od 3 lat. ten zabieg polecila mi pani doktor z powodu uporczywego wypadania wlosow i takich bardzo przerzedzonych. delikatny efekt widzialam juz po 1szym razie ale najlepszy jest po tych 3. wlosy po pierwsze sa mocniejsze,grubsze,nie rozdwajaja sie tak i jest ich duzo wiecej. takze mozesz efekt zaobserwowac po zgrubialej plytce paznokciowej. ale ten zabieg nie jest dla wszystkich np moj wujek ktory juz w niektorych miejscach ma placki,nie zakwfalifikowal sie. zabieg tych 3 osocz nie jest tani,place 1800 w seatowers ale dlatego ze jestem stalym klientem. wiem ze zwykla cena to kolo 3tys. ale wiem ze teraz w lutym sa w seatowers dni otwarte i maja darmowe konsultacje,byc moze tez jakas nizsza cene.mozesz isc sie zapytac.
Nie jest bolesny. Wiadomo, że jakaś wielka przyjemnosć to nie jest, ale ogólnie nie jest to jakiś wielki ból,ze nie da się wytrzymac. Coś jak pobieranie krwi. Poza tym jest to zdecydowanie mniejsza ingerencja niż taki na przykład przeszczep włosów, który często przyjmuje się o wiele gorzej niż osocze. Włosy zaczeły mi odrastać po kilku tygodniach ( widomo,że cebulka musi sie odnowić). Początkowo byłem troche zawiedziony bo efektów nie było jednak lekarz mnie uspokoił i powiedziałże trzeba na nie poczekać. Włosy odrosły mi w miejcach w których wcześniej ich nie bylo. Miałem 4 zabiegi i jeszcze planuję gdzies tak na przełomie marca i kwietnia wybrac się na przypominający aby nie zaprzepaścić efektu.
Oczywiście,że tak. Ogólnie nie trwa to długo. W sieci są filmiki z zabiegu: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=eoRjsRdQCYs - możesz sobie sam obejrzeć jak to wygląda.