Widok

Osowa-klub maluszka/Akademia malucha

czy jest tu Mama z Osowej która korzystała z w/w prywatnych złobków? nie wiem czy dobrze podałam drugą nazwe ale napewno w nazwie jest akademia. Czy mozecie polecic te placówki? czy były zadowolone wasze pociechy? to są od 10/12 miesiecy do 3 lat.
Bardzo będe wdzięczna za jakies opinie pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie o to ze nie ma reklamy na 20 linijek jak zawsze :)
Ma pani racje! Nie zrozumiałam ani jednej wypowiedzi właścicielki Calineczki! aż ręce opadają. I ktoś taki prowadzi placówkę!
Kornelio, powiedz proszę, jak nazywa się Twój klub, chętnie umówię się na spotkanie, bo miałabym po drodze do pracy.
Jak pani córka, pani Joanno może uczęszczać do tego żłobka?
Prosze podpisywać się jedym imieniem (obecnie korzysta pani z Ania, Yogi, Agnieszka) proszę się zdecydować. Kurcze szkoda, że wcześniej się nie zorientowaliśmy, już wcześniej pani też kłamała. Forum jest po to aby podzielić się wiadomościami a nie kłamać dla swojej korzyści!!!!
haha no od lipca 3 dziewczyny a od sierpnia żłobek zamkniety z 1tygodniowym uprzedzeniem! Żal mi pani Pani Joanno M!!!
o co ci chodzi q... ????
nie mam nic wspólnego z calineczką poprostu byłam tam widziałam i jest duuuuuuuuuużżżżo lepiej jak w skrzacie!
A sory ale gonic na piechotę albo telepać się z 7 miesięcznym dzieckiem autobusem to żadna atrakcja zwłaszcza w zimę!
IP mi sie nie mylą! weź pod uwagę że niektórzy ludzie piszą pracy i wtedy dla kilku kompów jest IP buraku!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olu....moj klub sie nazywa Akademia Myszki Miki i miesci sie w Parku Małkowo
kontakt 501-35-40-98
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aakademia Myszki Miki w Parku Małkowo moj numer tel.to 501-35-40-98
up..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2